Ο Fitch αναβάθμισε το αξιόχρεό μας... με φωτογραφία από τα κατεχόμενα

Η κεντρική φωτογραφία στο official site του οίκου, στο άρθρο για την αναβάθμιση της Κύπρου, το οποίο από την Παρασκευή φιγουράρει στο κεντρικό slider, είναι από τα κατεχόμενα και συγκεκριμένα από την Κερύνεια.

 


Article featured image
Article featured image

Αρκετοί πολιτικοί αρχηγοί έκαναν διθυραμβικές δηλώσεις από την προηγούμενη Παρασκευή, χρησιμοποιώντας ενίοτε την πολύ κουρασμένη έκφραση «συγκρατημένη αισιοδοξία», ενώ πολλοί ήταν και αυτοί πως έπαιξαν σωστά τον ρόλο τους ως αντιπολίτευση, μειώνοντας και πάλι τη δυναμική της νέας αυτής εξέλιξης. Τίποτα καινούργιο δηλαδή.

Κατά τ’ άλλα, στον τόπο όλα βαίνουν καλώς, οι συνομιλίες για λύση του Κυπριακού προβλήματος συνεχίζονται κανονικά, πλην όμως προς το παρόν το νησί μας είναι ακόμα διαιρεμένο ως αποτέλεσμα της παράνομης εισβολής του Αττίλα το 1974 και της παράνομης κατοχής του 37% της Κύπρου από τον τουρκικό στρατό.

Αυτό μάλλον δεν το ‘ξεραν τα παιδιά στον Fitch εξ ου και η κεντρική φωτογραφία στο official site του οίκου, στο άρθρο για την αναβάθμιση της Κύπρου, το οποίο φιγουράρει ακόμα στο κεντρικό slider, είναι από τα κατεχόμενα και συγκεκριμένα από το λιμάνι της Κερύνειας.

Εντάξει παιδιά, ναι μεν είμαστε σε τροχιά λύσης -της όποιας λύσης-, μήπως όμως βιαστήκατε λιγάκι;

Κάνετε που κάνετε google search για να βρείτε μια ράντομ φωτογραφία της Κύπρου, δεν διαβάζετε μισό λεπτάκι το κομμάτι στη Wikipedia που την αφορά; Το λέει ξεκάθαρα: «Η βόρεια πλευρά της βρίσκεται υπό κατοχή από την Τουρκία από το 1974».

Αναβαθμίζετε το αξιόχρεό μας, αναβαθμίζοντας όμως και το ψευδοκράτος...

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ