Αγλαντζιά: «Το κάνουν σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις»

Διαφορετική άποψη από τους «αγανακτισμένους» Αγλαντζιώτες έχουν οι δημοτικοί τους σύμβουλοι για τις προωθούμενες αναπλάσεις, αφού με συντριπτική πλειοψηφία ενέκριναν χθες τα σχέδια.

 


Με δεκαπέντε  ψήφους υπέρ και μόνο δύο κατά εγκρίθηκαν τελικά χθες από το δημοτικό συμβούλιο Αγλαντζιάς τα έργα που προωθούνται για διαπλατύνσεις λεωφόρων της περιοχής και για τα οποία κάποιοι πολίτες αντιδρούν έντονα.

Μέσω της σελίδας «Σώστε τα δάση Αθαλάσσας και Ακαδημίας» οι διαμαρτυρόμενοι, οι θερμότεροι εκ των οποίων μαζεύτηκαν έξω από το Δημαρχείο την ώρα της ψηφοφορίας, ισχυρίζονται πως «εκτός του ότι θα κόψουν αρκετά δέντρα από το πάρκο Ακαδημίας, αυτό είναι ουσιαστικά και ο προπομπός για το ολοκληρωμένο πολεοδομικό σχέδιο που θα ενώσει το Mall με το Σοπάζ, περνώντας μέσα από τα πάρκα Αθαλάσσας και Ακαδημίας».

Όπως το υπολογίζαμε έγινε, σημειώνουν.

«Το κάνουν αργά και σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου».

Πάντως, εκτός από τον Δήμαρχο και σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, υπέρ των έργων έχει τοποθετηθεί και η ομάδα πολιτών Urban Cyprus, που βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις «προσωπικά συμφέροντα».


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό