Αγλαντζιά: «Το κάνουν σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις»

Διαφορετική άποψη από τους «αγανακτισμένους» Αγλαντζιώτες έχουν οι δημοτικοί τους σύμβουλοι για τις προωθούμενες αναπλάσεις, αφού με συντριπτική πλειοψηφία ενέκριναν χθες τα σχέδια.

 


Με δεκαπέντε  ψήφους υπέρ και μόνο δύο κατά εγκρίθηκαν τελικά χθες από το δημοτικό συμβούλιο Αγλαντζιάς τα έργα που προωθούνται για διαπλατύνσεις λεωφόρων της περιοχής και για τα οποία κάποιοι πολίτες αντιδρούν έντονα.

Μέσω της σελίδας «Σώστε τα δάση Αθαλάσσας και Ακαδημίας» οι διαμαρτυρόμενοι, οι θερμότεροι εκ των οποίων μαζεύτηκαν έξω από το Δημαρχείο την ώρα της ψηφοφορίας, ισχυρίζονται πως «εκτός του ότι θα κόψουν αρκετά δέντρα από το πάρκο Ακαδημίας, αυτό είναι ουσιαστικά και ο προπομπός για το ολοκληρωμένο πολεοδομικό σχέδιο που θα ενώσει το Mall με το Σοπάζ, περνώντας μέσα από τα πάρκα Αθαλάσσας και Ακαδημίας».

Όπως το υπολογίζαμε έγινε, σημειώνουν.

«Το κάνουν αργά και σιωπηλά για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του κόσμου».

Πάντως, εκτός από τον Δήμαρχο και σύσσωμο σχεδόν το Δημοτικό Συμβούλιο, υπέρ των έργων έχει τοποθετηθεί και η ομάδα πολιτών Urban Cyprus, που βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις «προσωπικά συμφέροντα».


Σχετικα

Ναι μεν υπάρχουν κανόνες, αλλά...

Ήταν το Switch Song η καλύτερη στιγμή του τελικού;

Ενοχλημένοι από τη Μαντόνα φαίνεται να είναι οι διοργανωτές

Η ανέλπιστη κίνηση των Ισλανδών στο green room λίγο πριν τελειώσει η Eurovision

Σήμερα θυμόμαστε

Πώς «είδαν» την Τάμτα οι τουϊτεράδες