Δρομολογείται απευθείας πτήση Πάφος - Σαγκάη

Μισό σχεδόν εκατομμύριο Κινέζους μέσα στο 2016 και τη Σαγκάη πιο κοντά από ποτέ φέρνει νέα συμφωνία που μόλις υπέγραψε εταιρεία από την Πάφο με άλλη εταιρεία κολοσσό από την Κίνα.

 


Article featured image
Article featured image

Συμφωνία με την εταιρεία κολοσσό από την Κίνα, με έδρα τη Σαγκάη, Zhongjia Chenfei General Aviation LTD, έχει υπογράψει η παφίτικη εταιρεία New Anesis Travel &Tours LTD. Βάσει της συμφωνίας δρομολογείται το Μάρτιο του 2016 απευθείας πτήση από τη Σαγκάη.

Τα πρώτα γκρουπ με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, καθώς και συνεργείο κινεζικής τηλεόρασης θα έρθουν στην Κύπρο πριν τα Χριστούγεννα του 2015.

Υπολογίζεται, επίσης, ότι εντός του 2016 θα επισκεφτούν την Κύπρο σε διάστημα ενός χρόνου περί τις 400.000 Κινέζοι επισκέπτες.

Ενδιαφέρον για επενδύσεις από κινέζικες εταιρείες υπάρχουν σε πολλούς τομείς, ιδιαιτέρως στην Πάφο, όπου συζητείται το ενδεχόμενο δημιουργίας τεχνολογικού πάρκου, και η δραστηριοποίηση κινεζικών φαρμακοβιομηχανιών.

Κεντρικός στόχος των κρατικών μας φορέων είναι όμως ο τουρισμός, αφού υπολογίζεται πως κάθε χρόνο ταξιδεύουν περίπου 117 εκατομμύρια Κινέζοι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ