Ζωντανεύει στην Κύπρο ο Peter Green [από τους καλύτερους μπλουζίστες όλων των εποχών]

Μπλουζ και ροκ θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο Λάρνακα και Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Αν είστε φάνς του Βρετανού μπλουζίστα Peter Green, που ίδρυσε το θρυλικό συγκρότημα Fleetwood Mac ή εάν τέλος πάντων θέλετε αυτό το ΣΚ να τα πιείτε με μπλουζιές και ροκιές, ρίχτε ένα βλέφαρο στα παρακάτω events σε Λάρνακα και Λευκωσία.

Η κορυφαία κυπριακή μπλουζ ροκ μπάντα Zilla Project θα συμπράξει για πρώτη φορά στη σκηνή με τον χαμαιλέοντα της κιθάρας Foko για ένα μοναδικό αφιέρωμα σε έναν από τους καλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών.

Λίγοι κιθαρίστες έχουν αφήσει μια τέτοια παρακαταθήκη στη ροκ μπλουζ μουσική όσο ο Peter Green, ο οποίος θεωρείται από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της βρετανικής μπλουζ. Η εκπληκτική φωνή του, το παίξιμο και οι φανταστικές του συνθέσεις παραμένουν αξεπέραστα.

Η μοναδική αυτή συναυλία σε Savino και Pantheon, θα επικεντρωθεί στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Green και θα περιλαμβάνει υλικό που εκτείνεται από καθαρόαιμα μπλουζ μέχρι … ψυχεδελικούς μαραθώνιους αυτοσχεδιασμούς.

 

 

Οι Zilla Project είναι μία εξαιρετικά αγαπητή μπλουζ μπάντα, με βάση της την Κύπρο. Πέρσι κυκλοφόρησαν τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο με τίτλο «This One’s For The President» ενώ τα τελευταία έξι χρόνια έχει ουσιαστικό αντίκτυπο σε κοινό και μουσικούς του νησιού μας, ενθαρρύνοντας μάλλον όσο κανείς άλλος το ενδιαφέρον για τη μπλουζ.

 

Με βάση την Ελλάδα τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και τη Βοστώνη τα προηγούμενα είκοσι, ο Foko είναι ένας εκρηκτικός κιθαρίστας με τρία προσωπικά CDs και μακρά μουσική δραστηριότητα τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Αυτή την εποχή εργάζεται με τους T.S.O.U για την κυκλοφορία του δισκογραφικού τους ντεμπούτου.

 

 

Facebook events

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ