Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο υπαίθριο mall παγκοσμίως

Το πρώτο υπαίθριο εμπορικό κέντρο στον κόσμο θα λειτουργήσει αυτόν τον μήνα στη Θεσσαλονίκη. 

 


Article featured image
Article featured image

Με σύνθημα «Η Καρδιά χτυπά στο κέντρο», Το Thess Mall θα φέρει κάτω από μια κοινή ομπρέλα 108 καταστήματα του κέντρου, με αποτέλεσμα να λειτουργούν οργανωμένα σαν μέλη ενός κανονικού κλειστού Mall, με ό,τι αυτό προϋποθέτει.

Όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα στις οδούς Μητροπόλεως, Παύλου Μελά, Πλατεία Αριστοτέλους και Λεωφόρο Νίκης θα λειτουργούν με ενιαία πολιτική και κοινές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα αφορά μικρές επιχειρήσεις, χωρίς την συμμετοχή καταστημάτων franchise και τα καταστήματα που θα συμμετέχουν σε αυτό θα έχουν ειδικά προνόμια, όπως αυτό της κοινής διαφήμισης, των προσφορών και των οργανωμένων δράσεων στο πλαίσιο του.

Όπως γράφει η Θεσσαλονικιώτικη parallaxi, μια ακόμα παρέμβαση που θα πραγματοποιηθεί για το Open Mall θα είναι η σηματοδότηση στους δρόμους όπου θα λειτουργεί, όπου θα τοποθετηθεί σήμανση για το υπαίθριο εμπορικό κέντρο στο οδόστρωμα, ώστε να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι βρίσκεται στον άξονα του. Θα τοποθετηθούν κόκκινα μπάνερ που θα αναδεικνύουν το Open Mall, και ειδικά σκέπαστρα, παγκάκια, ακόμα και ποτίστρα για κατοικίδια στους άξονές του.

Άλλα στοιχεία που θα λειτουργήσουν έχουν να κάνουν με ηλεκτρονική ενημέρωση των περαστικών από τους δρόμους αυτούς, με δημιουργία εφαρμογής για smartphone και ενημέρωση μέσω bluetooth όταν περνάνε έξω από τα συμμετέχοντα καταστήματα για προσφορές ή δράσεις που υπάρχουν σε αυτά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ