Κυκλοφόρησε η «Βίβλος» των κορυφαίων εστιατορίων της Κύπρου

Το «Time Out Cyprus», ο απόλυτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, κυκλοφορεί και φέτος την πολυτελή ετήσια έκδοση «The Golden List of Restaurants 2016» με τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου.

 


Article featured image
Article featured image

Ο κυριότερος στόχος της έκδοσης είναι να προσφέρει στον αναγνώστη τη «Βίβλο» των κορυφαίων εστιατορίων στην Κύπρο, περιλαμβάνοντας έναν λεπτομερή, πολυτελή οδηγό για τους λάτρεις της γαστρονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Time Out Golden List of Restaurants» κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Καλύτερη Ετήσια Έκδοση στα Time Out International Awards όπου συμμετέχουν όλα τα Time Out του κόσμου.

Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί σε επιλεγμένα περίπτερα και βιβλιοπωλεία και σε άλλα σημεία πώλησης σε όλη την Κύπρο και εκδίδεται σε τρεις γλώσσες, την ελληνική, την αγγλική και τη ρωσική, στην τιμή των €9,50.

Η έκδοση αυτή αποτελεί έναν απαραίτητο οδηγό για τους λάτρεις της γαστρονομίας καθώς περιλαμβάνει τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου. Ιδανικό δώρο, τώρα τις γιορτές για αγαπημένα σας πρόσωπα ή ως οδηγός για το πού μπορείτε να βγείτε για ένα όμορφο δείπνο. Στον οδηγό μπορεί ο αναγνώστης να βρει φωτογραφικό υλικό του χώρου του κάθε εστιατορίου μαζί με τα χαρακτηριστικά του εστιατορίου και τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου μαζί με όλες τις σημαντικές πληροφορίες όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, ωράριο, μενού κ.τ.λ.

Το Golden List του Time Out Cyprus είναι ο πολυτελής οδηγός που αξίζει μια θέση στη βιβλιοθήκη όλων όσοι λατρεύουν τη γεύση!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ