Σεξομολογήσεις #208: «Εγώ και το σεξ, 2 διαφορετικές ιστορίες»

Article featured image
Article featured image

Αγαπ. Τίπστερ

Είμαι 19 χρονών αγοράκι και έχω ένα μεγάλο θέμα με το σεχ. Στη ζωή μου είχα μόνο 2 γυναίκες που έκανα σεχ και δεν διήρκησε και πολύ -με καμιά από τις δυο- η όλη φάση! Γενικά στη ζωή μου πέρασαν πολλές μιτσιές, δεν έχω θέμα… πάντα είχα την ευκαιρία να προχωρήσω και επειδή σπουδάζω στο εξωτερικό δεν είναι και πολύ δύσκολο να βρεις, η αλήθεια, καμιά ξεπέτα. Αλλά κάθε φορά που πάει να γίνει το «κακό» ξενερώνω, εν μου φκαίνει, μπορεί να μάχουμαι 1 ώρα προκαταρτικά, οι γυναίκες να πελανίσκουν, τζαι μετά εν θέλω να τους τζιήσω, εν ξέρω γιατί… Εν μπορώ, εν θέλω, κάτι με τραβά πίσω, ξενερώνω πολλά. Έκαμα το πάνω που 10 φορές τούτο το πράμα τζαι νιώθω τζαι άσχημα μετά, γιατί κάμνω τόσο κόπο να τις «σύρω» τζαι μετά σταματώ (τζαι τζείνες νιώθουν ότι έννεν ωραίες, αλλά πάντα παίρνω το πάνω μου -εν κρίμα τζαι τζείνες). Δοκίμασα τα πάντα (one night stand, σχέση, παράνομες σχέσεις, μεγαλύτερες, μικρότερες). Αρέσκουν μου οι γυναίκες, πελλανίσκω, σκέφτομαι κάθε μέρα το σεχ, αλλά όταν πάω να μπω στο… τούνελ δεν το κάνω και δεν ξέρω γιατί! Ψάχνομαι πολλά τζαι είμαι πολλά προβληματισμένος για τούτο.

Υ.Γ. Η τελευταία φορά που έκανα σεχ ήταν πριν 9 μήνες, τότε άρχισε το κακό.

Ιδιότροπος ή Ιδιόρρυθμος πες με όπως θες.

 

Άντα τζαι θωρώ να γράφεις ότι εν τούνελ τούτο που μπαίνεις μέσα, εχάλασες με! Ήδη έκαμες το penetration να φαντάζει εκσκαφή! Μικρέ μου, συμπαθητικέ μου, ερωτομπερδεμένε δεκαεννιάχρονε. Αφού λες ότι σου αρέσουν οι γυναίκες, σίγουρα και το σεξ θα έπρεπε να ήταν απολαυστικό μαζί τους. Μπας και έμπλεξες με θηλυκά που δεν είχες μαζί τους χημεία; Μπας και «εβούττησες» με τα μούτρα, απλά και μόνο για να πεις ότι το έκανες; Ή μπας και ο ίδιος δεν ανακάλυψες τον ίδιο τον εαυτό σου ακόμα, γι’ αυτό και δεν μπορείς να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου; Για κάτσε και αναλογίσου για λίγο… τι θέλεις από μια γυναίκα την ώρα της συνουσίας; Τι θα μπορούσε να σου κάνει η ίδια, για να σε ανάψει και να δουλέψει το… σιντριβάνι σου; Είναι κρίμα να έχεις τόσο πάθος, να μπορείς να ικανοποιείς τόσο καλά όλες τους κι εσύ -στο τέλος- τζίφος. Και γιατί την ονομάζεις «κακό», την ίδια την πράξη; Έχει καλύτερη πράξη και εξίσωση από το σεχ; Δεν το αγάπησες πραγματικά ακόμα το σεξ νομίζω… Μάλλον είσαι στο επιπόλαιο mode. Θα ωριμάσεις, όμως, -πού θα μου πάεις- και η οπτική σου γωνιά και η προσέγγισή σου να δεις που θα αλλάξουν άρδην. Μην μου αγχώνεσαι, λοιπόν, και μην διαχωρίζεις τον εαυτό σου από την πράξη. Είδα ότι έβαλες τίτλο στο γράμμα σου «Εγώ και το σεξ, 2 διαφορετικές ιστορίες». Μα πώς το θέτεις έτσι; Αφού το σεξ προκύπτει από σένα και τις ορμές σου. Άρα, εσύ είσαι το όργανο και η εφαρμογή του «σεχ».

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail [email protected]Φωτογραφία: Η Courteney Cox και ο Nick Zano στη σειρά του ABC «Cougar Town»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ