Μια χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δημοπρασία

Για πρώτη φορά στην Κύπρο διοργανώνεται μια χριστουγεννιάτικη διαδικτυακή δημοπρασία με μοναδικά προϊόντα για όλα τα γούστα.

 


Article featured image
Article featured image

Τριάντα τόσα έργα τέχνης, αξεσουάρ, προσωπικά αντικείμενα από αγαπημένους ηθοποιούς και παρουσιαστές, καθώς και μοναδικά συλλεκτικά δώρα από κυπριακές ποδοσφαιρικές ομάδες, χαρίστηκαν στον PAWS-Protecting Animals Without Shelter, με σκοπό να ενισχύσουν το ταμείο του, για να προσφέρει κι αυτό με τη σειρά του όσο το δυνατό μεγαλύτερη βοήθεια στα αδέσποτα.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα της δημοπρασίας, πατώντας ΕΔΩ και να κάνετε την προσφορά σας στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει με σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία.

Κάθε επόμενη προσφορά πρέπει να είναι υψηλότερη από την προηγούμενη.

Μπορείτε να κάνετε όσες προσφορές θέλετε, ωστόσο το δώρο θα πάει στην υψηλότερη τιμή.

Οι τυχεροί θα γίνουν μετά τη λήξη της δημοπρασίας από τους διαχειριστές της σελίδας του συνδέσμου TAG στο ίδιο post και ακολούθως πρέπει:

1) Να πληρώσουν το ποσό της τελικής τιμής που έχουν προτείνει (ΣΥΝ 3 ευρώ για τα έξοδα αποστολής) είτε στο λογαριασμό του συνδέσμου στο PayPal (info@pawscy.com) είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συνδέσμου: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, Αρ. Λογ. 357010771752, IBAN CY83002001950000357010771752, SWIFT/BIC (BCYPCY2N), PAWS - Protecting Animals Without Shelter.

2) Να αναφέρουν κατά την πληρωμή τους τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμός αντικειμένου που αγόρασαν.

Το δώρο τους θα τους σταλεί με courier εντός των επόμενων δέκα ημερών, αφού έχουν πληρώσει και δώσει τα πιο πάνω στοιχεία.

Δείτε μερικά από τα προϊόντα που θα δημοπρατηθούν πιο κάτω και για τα υπόλοιπα, πατήστε ΕΔΩ.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ