Η φάρσα ξανθιάς καλλονής που έγινε viral [βίντεο]

Για κάποιους άντρες στο Ντάλας, το ραντεβού στα τυφλά με μια όμορφη ξανθιά δεν εξελίχτηκε όπως περίμεναν.

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία αυτοκίνητων Φορντ προσέλαβε μια επαγγελματία οδηγό κασκαντέρ, με σκοπό να παγιδέψει ορισμένους ανυποψίαστους άντρες.

Το σενάριο της φάρσας προέβλεπε ότι η γυναίκα θα έβγαινε ραντεβού στα τυφλά με τους άντρες και στη συνέχεια θα τους πρότεινε να τους συνοδέψει στο σπίτι με το αυτοκίνητο.

Η κρυφή κάμερα, που κατέγραφε τα ραντεβού, μας δείχνει την νέα γυναίκα να παίζει τον ρόλο της χαζής ξανθιάς, η οποία μόλις πιάνει το τιμόνι μεταμορφώνεται σε μια έμπειρη οδηγό που κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της.

Η φοβερή οδηγός  πετυχαίνει με τους ελιγμούς πλαγιολίσθησης και τις περιστροφές υψηλής ταχύτητας να αφήσει άφωνους τους ανυποψίαστους άντρες.

Οι αντιδράσεις των «θυμάτων» ποικίλουν καθώς υπάρχουν  αυτοί που αναρωτιούνται «γιατί πάμε τόσο γρήγορα» και αυτοί που ενθουσιάζονται, λέγοντας «Αυτό είναι. Έτσι πρέπει να οδηγείς αυτό το αμάξι».

Στο τέλος της επίδειξης των ικανοτήτων της, η οδηγός αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα στους συνόδους της και εξηγεί ότι όλα ήταν στημένα από την Φορντ, που ήθελε να κάνει ένα βίντεο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ