Όλες οι πίστες στο Τρόοδος είναι ανοιχτές

Ανοιχτές είναι και οι τέσσερις χιονοδρομικές πίστες στο Τρόοδος, μετά τη συνεχή χιονόπτωση που πέφτει τις τελευταίες μέρες.


Article featured image
Article featured image

Μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης το ύψος του χιονιού στην κορυφή του Τροόδους ήταν 110 εκατοστά, ενώ η θερμοκρασία κοντά στο εστιατόριο Δίας -2 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος (Προδρόμου – Τροόοδους, Πλατρών – Τροόδους και Καρβουνά – Τρόοδους), είναι ανοιχτοί για οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες, ή κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ακόμη πως αδιάβατοι παραμένουν οι δρόμοι  Νατάς – Χολετριών και  Κελοκεδάρων – Νατάς στην Πάφο, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «Ξερού».

Για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις καιρικές συνθήκες και το στάτους των χιονοδρομικών πιστών μπορείτε να μπαίνετε στην ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Ομίλου Κύπρου ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτοί είναι οι 20 κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί που προάγουν τη μακροζωία

Article featured image

Πόσες ώρες χρειάζονται μέχρι να γίνουμε φίλοι με κάποιον;

Article featured image

Πώς θα εξελιχθεί το σκηνικό του καιρού αυτή τη βδομάδα