«Να απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό, δεν μας ενδιαφέρει!»

Αποφασισμένος να λάβει «όλα τα μέτρα που θα εξαφανίσουν την βία από τα ελληνικά γήπεδα» εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος άφησε αιχμές κατά παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 


Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, ο Στ. Κοντονής, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ κακό και πυροδοτείται δυστυχώς και από ενέργειες εκτός αγωνιστικών χώρων. Είδαμε προχθές, να συμπλέκονται παράγοντες του ποδοσφαίρου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του οργάνου που διοργανώνει το ποδόσφαιρο.

Αν οπαδοί βλέπουν αυτή την εικόνα, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι βάζουν στο μυαλό τους. Δεν υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο, η νομοθετική δυνατότητα, να κάνουμε τίποτε άλλο από αυτό που κάναμε. Αυτό που κάναμε ήταν το μέγιστο, για να αντιληφθείτε τι σαθρό νομικό σύστημα είναι αυτό που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν δίνει καμία δυνατότητα στην κυβέρνηση να παρέμβει.Η κυβέρνηση αν δεν νομοθετήσει δεν μπορεί να βοηθήσει. Δεν θα ολιγωρήσουμε ούτε στιγμή, ούτε θα δεχθούμε απειλές και εκβιασμούς του τύπου ‘αν επέμβετε θα απαγορευθούν οι ελληνικές ομάδες να παίζουν στο εξωτερικό’. Να απαγορευθούν, δεν μας ενδιαφέρει».


[Πηγή]

Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά