Έπεισε 400 πιστούς να ευνουχιστούν για να πλησιάσουν τον Θεό

Στο μικροσκόπιο βρίσκεται ο Gurmeet Ram Rahim Singh, καθώς φέρεται ότι χειραγώγησε περίπου 400 άντρες να αφαιρέσουν τους όρχεις τους.


Article featured image
Article featured image

Ο Ινδός ποπ σταρ και τηλεοπτικός ιεροκήρυκας με προσωπική περιουσία που λέγεται ότι αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια είναι επικεφαλής της κοινωνικό - πνευματικής οργάνωσης Dera Sacha Sauda.

Σύμφωνα με Ινδικά μέσα ο Hans Raj Chauhan, ένας από τους πρώην οπαδούς του, που είχε υποβληθεί σε ευνουχισμό πριν επτά χρόνια, είναι ένας από τους λίγους που έσπασαν τη σιωπή τους.

«Είπαν στα θύματα, ότι μόνο εκείνοι που θα ευνουχιστούν, θα είναι σε θέση να συναντήσουν τον Θεό», δήλωσε ο δικηγόρος του Chauhan, Navkiran Singh.

Ο 35χρονος Chauhan, κατέθεσε αγωγή κατά την γκουρού το 2012 και το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών άρχισε να εξετάζει τις αιτιάσεις που χρονολογούνται ήδη από το 2000. Ωστόσο, πολλοί οπαδοί του πιστεύεται ότι φοβούνται να μιλήσουν.

Ο Gurmeet Ram Rahim Singh περιγράφει τον εαυτό του ως: πνευματικό, Άγιο, φιλάνθρωπο, τραγουδιστή, αθλητή, σκηνοθέτη, καλλιτεχνικό διευθυντή, μουσικό διευθυντή, σεναριογράφο, στιχουργό, κ.α.

 Επιπλέον, είναι ιδιοκτήτης εργοστασίων, καταστημάτων, εστιατορίων, ξενοδοχείων και ορφανοτροφείων.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ