Ρωσίδα φωτογραφίζεται ολόγυμνη με τον Κόκο τον πελεκάνο στο Λιμανάκι της Πάφου

Και άντε μετά να πειστούμε ότι δεν μας ψεκάζουν.

Μέρα-μεσημέρι, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Κάτω Πάφου, ζεύγος Ρώσων χρησιμοποίησε τον γνωστό πελεκάνο (με το όνομα Κόκος) για τις ανάγκες γυμνής φωτογράφισης…

 


Απίστευτες οι σκηνές που διαδραματίστηκαν, αφού το θέαμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει τι επιδίωκαν οι παράξενοι επισκέπτες χρησιμοποιώντας το πουλί, που ως γνωστό αποτελεί τον «κράχτη» μιας από τις εκεί ψαροταβέρνες.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν ήταν άκρως ακατάλληλες για ανηλίκους, αφού η καλλίγραμμη ξανθιά Ρωσίδα γδύθηκε εντελώς και άρχισε να φωτογραφίζεται σε διάφορες πόζες με τον πελεκάνο.

Συγκεκριμένα, οι σκηνές διαδραματίστηκαν μπροστά από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η Λιμενική αστυνομία, ενώ βίντεο και φωτογραφίες από τις ερωτικές περιπτύξεις της νεαρής Ρωσίδας καταγράφηκαν σε κινητά θαμώνων του λιμανιού και κυκλοφορούν ευρέως στην Πάφο προκαλώντας πάταγο.

 Στην περιοχή κλήθηκε η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από θαμώνες και επαγγελματίες οι οποίοι θεώρησαν το περιστατικό ως αισχρό θέαμα. Ωστόσο, όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί η παράσταση είχε λάβει τέλος και η τολμηρή Ρωσίδα είχε φορέσει τα ρούχα της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Π», η Ρωσίδα συνοδευόταν από τον σύζυγό της και ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι, ενώ είχαν μαζί τους και παιδί σε βρεφικό καρότσι.


Σχετικα

Αυτό το έργο τέχνης θα το βρεις σε μία εγκαταλελειμμένη βιτρίνα στη Ρηγαίνης

Τα απίθανα χρώματα της κυπριακής γης

Τι αλλάζει σε ένα χρόνο στις παραλίες του Δήμου Λεμεσού

Ένα κουπέπι (7 μέτρων) για βραβείο

Η συγνώμη ενός Τουρκοκύπριου (στα ελληνικά) για την εισβολή του 1974

Κυκλοφορεί βίντεο με οδηγό που δέρνει το γαϊδούρι του στη Σαντορίνη για να προχωρήσει