Πώς να πετύχετε στο μπίζνες και στη ζωή;

Το Business Power Summit 2015 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο στις 18 και 19 Απριλίου στο Grand Resort στη Λεμεσό και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντές, στελέχη εταιρειών, Startups μα και σε κάθε άτομο που θέλει να μάθει ισχυρές στρατηγικές ανάπτυξης με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και την οικονομική του κατάσταση.

 


Article featured image
Article featured image

Βασικοί ομιλητές θα είναι οι διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές, συγγραφείς και μέντορες επιχειρηματιών Bill Walsh και Itzik Amiel.

O Bill Walsh είναι γνωστός ως «America’s Business Expert» και έχει περισσότερες από δύο δεκαετίες εμπειρία στην οικοδόμηση Startups σε διεθνώς αναγνωρισμένα brands, την αύξηση των πωλήσεων, την παραγωγικότητα και τη συνολική επιτυχία.

Ο Bill έχει επίσης εκτενές υπόβαθρο στις συναλλαγές με ξένα νομίσματα, στην ανάπτυξη ακινήτων και στο χτίσιμο εταιρειών σε περισσότερες από 30 χώρες.

Ο Itzik Amiel είναι διεθνούς φήμης ομιλητής στο Networking & Relationships Capital και διδάσκει μέσα από την εμπειρία του ως ένα από τα πιο «συνδεδεμένα» άτομα παγκοσμίως, πως χτίζεις αυθεντικές σχέσεις με τα κατάλληλα άτομα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Είναι περιζήτητος μέντορας ανάμεσα σε CEO’ς κορυφαίων οργανισμών και στους πελάτες του συμπεριλαμβάνεται το Διοικητικό Συμβούλιο των «Big Four» (Deloitte, Ernst & Young, KPMG και PWC).

Ο Itzik είναι επίσης ένας πολύ επιτυχημένος δικηγόρος διεθνώς και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου των International Tax Lawyers.  Βοηθά εταιρείες και άτομα στην επέκτασή τους παγκόσμια.

Προσκεκλημένοι ομιλητές της εκδήλωσης από την Κύπρο θα είναι η Παυλίνα Παπαλουκά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας και ειδική στο personal branding, o Στυλιανός Λάμπρου,  βραβευμένος νεαρός επιχειρηματίας και ιδρυτής του Heart Cyprus και του Social Airways, ο Wealth Strategist Γιάννης Ιωάννου, ο  οποίος θα μιλήσει για το πως να δημιουργήσεις τη δική σου οικονομία χωρίς να εξαρτάσαι από το «σύστημα» και η συγγραφέας και επιχειρηματίας Ρεγγίνα Ιωάννου.

Στρατηγικός συνεργάτης της εκδήλωσης είναι η CYTA και χορηγοί επικοινωνίας το Heart Cyprus και το Kiprinform.com.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ή στείλτε e-mail στο info@awakenspace.com

Διάβασε επίσης τη συνέντευξη της Παυλίνας Παπαλουκά στη CITY ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ