Ποδοσφαιρίστρια κυπριακής ομάδας θηλάζει το παιδί της στο ημίχρονο

Τι και αν διανύουμε τον πέμπτο μήνα από την έναρξη του γυναικείου πρωταθλήματος, τι και αν το αγοράκι της σε μερικές εβδομάδες θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια; Η Ιουλία Κόσμα από τη Ρουμανία, η Τζούλι όπως τη φωνάζουν οι συμπαίκτριες της, παραμένει τυπική επαγγελματίας και αφοσιωμένη μητέρα.


Η Τζούλι θηλάζει ακόμα και δεν είναι λίγες οι φορές που εκτελεί τα καθήκοντά της ως μητέρα ακόμα και στο ημίχρονο των αγώνων της FC Famagusta, στην οποία αγωνίζεται.

Αυτή η αφοσίωση της 28χρονης ποδοσφαιρίστριας από τη Ρουμανία δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», ο οποίος την βράβευσε πριν τον αγώνα FC Famagusta – Απόλλων Ladies.

«Όταν υπάρχει θέληση, η οποιαδήποτε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί» σημειώνει η Τζούλι, που στα αρχικά στάδια της σεζόν δυσκολεύτηκε μέχρι ο μικρός να συνηθίσει την απουσία της των ώρα των προπονήσεων και των αγώνων, αλλά με υπομονή κατάφερε να είναι καλή μητέρα αλλά και να φτάσει στην αγωνιστική κατάσταση που βρισκόταν πριν την εγκυμοσύνη.

Αν και αμυντικός, την περασμένη Κυριακή πέτυχε και τα πρώτα δύο φετινά της γκολ.

«Το παράδειγμα της είναι αξιέπαινο και σίγουρο πρέπει να αποτελέσει φάρο και για άλλες μητέρες» σημείωσε η κα Μαρία Παπαγεωργίου, εκ των υπευθύνων του Συνδέσμου στην ελεύθερη Αμμόχωστο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ