Γεια σου άνοιξη [φεστιβάλ για παιδιά]

Οι Επαρχιακές Εφορείες Κερύνειας και Λευκωσίας του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας, διοργανώνουν ένα μεγάλο φεστιβάλ για παιδιά και όχι μόνο.


Article featured image
Article featured image

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, το Σάββατο 14 Μαρτίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 και θα έχει τον τίτλο «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ»

Πρόκειται για το πρώτο προσκοπικό φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Λευκωσίας με σκοπό να γνωρίσουν τον προσκοπισμό και το έργο των οργανώσεων και φορέων που θα φιλοξενηθούν.

Από τις 10.00 μέχρι τις 17.00, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, τα οποία έχουν ετοιμαστεί από τους Προσκόπους αλλά και τους: Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Green Dot, Ανάκυκλο Περιβαλλοντική, Πτηνολογικό Συνδέσμου Κύπρου, Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας και Τηγανοκίνηση καθώς επίσης και παρουσιάσεις στη σκηνή όπως τραγούδια, χορούς και θεατράκια.

Από τις 18.00 μέχρι και τις 22.00 θα ακολουθήσει συναυλία από γνωστά σχήματα της πρωτεύουσας.

Το φεστιβάλ, διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Καδή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ