Γεια σου άνοιξη [φεστιβάλ για παιδιά]

Οι Επαρχιακές Εφορείες Κερύνειας και Λευκωσίας του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας, διοργανώνουν ένα μεγάλο φεστιβάλ για παιδιά και όχι μόνο.


Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, το Σάββατο 14 Μαρτίου από τις 10.00 μέχρι τις 22.00 και θα έχει τον τίτλο «ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ»

Πρόκειται για το πρώτο προσκοπικό φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα παιδιά της Λευκωσίας με σκοπό να γνωρίσουν τον προσκοπισμό και το έργο των οργανώσεων και φορέων που θα φιλοξενηθούν.

Από τις 10.00 μέχρι τις 17.00, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, τα οποία έχουν ετοιμαστεί από τους Προσκόπους αλλά και τους: Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Green Dot, Ανάκυκλο Περιβαλλοντική, Πτηνολογικό Συνδέσμου Κύπρου, Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας και Τηγανοκίνηση καθώς επίσης και παρουσιάσεις στη σκηνή όπως τραγούδια, χορούς και θεατράκια.

Από τις 18.00 μέχρι και τις 22.00 θα ακολουθήσει συναυλία από γνωστά σχήματα της πρωτεύουσας.

Το φεστιβάλ, διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Δρα Κώστα Καδή.

 


Σχετικα

Ξέρεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης;

Αναγνώστρια απορεί πώς πρέπει να αντιδράσει στη βία και στις φωνές γειτονικού σπιτιού

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου