Τα συγκινητικά λόγια του Λεμπρόν Τζέιμς στο twitter για την Λόρεν Χιλ

Το δικό του «αντίο» στη Λόρεν Χιλ, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο τα ξημερώματα της Μ. Παρασκευής, έστειλε μέσα από μήνυμα του στο twitter ο Λεμπρόν Τζέιμς.

 


Article featured image
Article featured image

Ο σταρ των Κλίβελαντ Καβαλιερς δηλώνει πως παρά το γεγονός πως δεν τη συνάντησε ποτέ από κοντά εκείνη τον ενέπνεε συνέχεια.

Ενώ στο τέλος την παροτρύνει να είναι «η ηγέτιδα που όλοι αγαπήσαμε».



Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρο το μήνυμα του μεγάλου αυτού αθλητή:




«Αγαπητή Λόρεν Χιλ,

Είσαι ο πραγματικός ορισμός της ρωμαλεότητας, του κουράγιου, της δύναμης, της ηγετικότητας κτλ κτλ! Ο χρόνος σου στη γη δε θα ξεχαστεί ποτέ. Ξέρω πως δεν είχα την ευκαιρία να σε συναντήσω από κοντά, αλλά το να σε ξέρω με ενέπνεε όλη την ώρα! Για κάθε ζωή που άγγιξες, είχες το μεγαλύτερο αντίκτυπο σ’ αυτούς απλώς με το να είσαι ΕΣΥ! Είσαι σ’ ένα κατά πολύ καλύτερο μέρος τώρα και σε παρακαλώ μην το παρακάνεις με τη διασκέδαση εκεί πάνω χωρίς την οικογένεια και τους φίλους σου. Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις στη γιαγιά μου τους χαιρετισμούς μου; Μη φοβάσαι, σε ξέρει, επειδή μιλήσαμε για εσένα πολλές φορές. Μέχρι επισήμως να συναντηθούμε πάλι, καλά να περνάς και συνέχισε να ‘σαι αυτή η ΗΓΕΤΙΔΑ που όλοι αγαπάμε! #RIPLaurenHill

Με εκτίμηση,

ΛεΜπρον Τζέιμς»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ