Σεξομολογήσεις #141: Δυο φορές την εβδομάδα, εν κατάσταση;

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου,

Έχω πρόβλημα μεγάλο, δεν μου φτάνει θέλω κι άλλο. Είμαι μια κοπελούα πας τα άρπουλα μου, που θα έλεες τζαι εσύ. Τον τελευταίο τζαιρό η σχέση μου σε σεξουαλικό επίπεδο πάει κατά διαόλου. Άφηκα και εγώ το παιδί λίο να κινήσει τα νήματα που μόνο του. Έκοψα λλίο τα τσαλιμούθκια, επαρέτησα να κάμνω κίνηση να δω ρε παιδί μου αν θα μουντάρει. Αλλά μπα… τζίφος... 2 φορές την εφτομάδα εν κατάσταση; Εγώ είμαι ένα αγρίμι. Αλλά ως πόσο να κάμνω εγώ κίνηση; Αν δεν δώκει λλίο μέσα ο άλλος ξενερώνεις. Αρκέψαν τζαι πιάννουν με τα κόμπλεξ. Άμπα τζαι εν τον ελκύω, μπας τζαι έσιει άλλη; Την τελευταία εφτομάδα θωρώ τον για καμμιά ανάμιση ωρούα και σίκιμε αν ανταλάξουμε 5-6 φιλιά. Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος εν είχε πείρα και στις αρχές αγχώνετουν πολλά τζιόλας τζαι ενόμιζε πως εννα ξενερώσω εγώ; Tι  να κάμω; Να το μιλήσω (αλλά πως να το φέρω ομαλά) ή έτσι ένι και πρέπει να έβρω άλλην τζίκλα (πουλί);

H επί του πέους

 

Τέτοιο πρόβλημα έ; Όϊ λαομό! Πέντε φιλιά μέσα σε μια ώρα; Σύρε τον να πάει αγάπη μου και μη σκέφτεσαι τίποτα! Άκου τον ξενέρωτο! Να έχει δίπλα του μια κορούδα σαν τα κρύα τα νερά, πάνω στα άρπουλά της, που περπατά και αφήνει αζίνες, που εν συνορκάζεται, δεν τη χωρούν οι τόποι, και να της δίνει φιλούθκια λες και είμαστε παιδιά νηπειαγωγείου; Όϊ ολάν. Δεν σε αφήνω εγώ να μείνεις μαζί του.

Να του μιλήσεις κυρία μου και μάλιστα στα ίσα. Πες του πως εσύ είσαι γυναίκα «επί του πέοντος». πως δεν σου φτάνει και θέλεις και άλλο. Πώς μόνο αυτό έχεις στο μυαλό σου 24 ώρες στο 24ωρο και επιδιώκεις να το εφαρμόζεις και όπου αλλού υπάρχει χώρος. Φιλάκια, χαδάκια, ραντεβού και άλλα τέτοια σαχλά σε αφήνουν ασυγκίνητη. Πες του τα, να ξέρει ο άνθρωπος και να πράξει ανάλογα. Τον ενδιαφέρει; καλώς. Δεν τον ενδιαφέρει; Να σε αφήσει ήσυχη να συνεχίσεις το κυνήγι της ιδανικής τσίκλας με περισσότερη αφοσίωση.

Αν είσαι τόσο άτυχη και έπεσες πάνω στο σπάνιο είδος νεαρών-ξενέρωτων που έμαθαν να σέβονται την κοπέλα τους, να της δίνουν το χρόνο και το χώρο της, να μην τη πιέζουν και να είναι υπομονετικοί, δεν φταις εσύ που τα θέλει ο κώλος σου. Να πάει να κάνει μια σχέση και να σε αφήσει ήσυχη με τα «πελατάκια» σου.

Αν πάλι εσύ τον έμαθες στα τσαλιμάκια και ξαφνικά του τα έκοψες, είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι εσύ άσχημα. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα ούτε αναρωτιέται, ούτε είναι επιφυλακτικός με αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Λογικότατο!

[Δεν ξέρω ποια είναι η ορμονική σου διαταραχή, αλλά κορίτσι μου πνάσε. Χώρισέ τον και φτιάξε τα με έναν δονητή (καλύτερα από αυτούς που μπαίνουν στο ρεύμα, γιατί με τις μπαταρίες, θα έχεις έλλειψη) και άσε τα πλάσματα τα νούσιμα, τα έλογα, ανεπηρέαστα από τα κομπλεξιλίκια και τις εμμονές σου.

Υ.Γ. Αν δεν το απολαμβάνεις στην ολότητά του, αν δεν κάνεις μια στάση να απολαύσεις τη μαγεία του, λογάται επάγγελμα. Just to let you know. Άντε και καλές δουλειές, ξώπασκα].



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ