Η διάσημη Γαλλίδα Zabou φτιάχνει graffiti στην Αθηένου [από το Παρίσι για το ‪#‎katselaproject]

Η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Zabou, διάσημη για τα μοναδικά graffiti της, θα φιλοξενηθεί στις 26 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στην Αθηένου, στο πλαίσιο του έργου ‪#‎katselaproject (www.facebook.com/katselaproject).

 


Article featured image
Article featured image

Η ομάδα του ‪#‎katselaproject δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 από νεαρά άτομα από την Αθηένου. Κοινά τους χαρακτηριστικά είναι το δημιουργικό πνεύμα, η αγάπη για την Αθηένου και η επιθυμία για δημιουργία δράσεων με σκοπό την ενασχόληση γύρω από θέματα που αφορούν στους ανθρώπους σήμερα.


Η ονομασία της ομάδας #katselaproject επιλέχθηκε θέλοντας να δώσει με χιούμορ ένα μήνυμα τέχνης και δημιουργίας από την Αθηένου.


Το #katselaproject δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Η νεαρή Γαλλίδα graffiti artist, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, θα δουλέψει μαζί με μέλη του #katselaproject για να δώσει χρώμα και ζωντάνια στον γκρίζο τοίχο μιας παλιάς εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Μακαρίου Γ’ στην Αθηένου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της ακριτικής κωμόπολης.

 



Η δημιουργία του γκράφιτι στην οδό Μακαρίου Γ’, που φέρει τον γενικό τίτλο «Beyond the concrete» (Τζιήη που το κουγκρίν), θα είναι η εναρκτήρια εκδήλωση του #katselaproject!

Στον χώρο θα παρουσιάσει, την ίδια ώρα, μουσικό πρόγραμμα ο Ανδρέας Πεχλιβάνης και χορευτικό πρόγραμμα το Revolution Dance Studio.

Χορηγός της εκδήλωσης τα Τυροκομεία Αφοί Παντζιαρού Λτδ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ