Η διάσημη Γαλλίδα Zabou φτιάχνει graffiti στην Αθηένου [από το Παρίσι για το ‪#‎katselaproject]

Η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα Zabou, διάσημη για τα μοναδικά graffiti της, θα φιλοξενηθεί στις 26 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στην Αθηένου, στο πλαίσιο του έργου ‪#‎katselaproject (www.facebook.com/katselaproject).

 


Η ομάδα του ‪#‎katselaproject δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 από νεαρά άτομα από την Αθηένου. Κοινά τους χαρακτηριστικά είναι το δημιουργικό πνεύμα, η αγάπη για την Αθηένου και η επιθυμία για δημιουργία δράσεων με σκοπό την ενασχόληση γύρω από θέματα που αφορούν στους ανθρώπους σήμερα.


Η ονομασία της ομάδας #katselaproject επιλέχθηκε θέλοντας να δώσει με χιούμορ ένα μήνυμα τέχνης και δημιουργίας από την Αθηένου.


Το #katselaproject δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Η νεαρή Γαλλίδα graffiti artist, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, θα δουλέψει μαζί με μέλη του #katselaproject για να δώσει χρώμα και ζωντάνια στον γκρίζο τοίχο μιας παλιάς εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Μακαρίου Γ’ στην Αθηένου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της ακριτικής κωμόπολης.

 Η δημιουργία του γκράφιτι στην οδό Μακαρίου Γ’, που φέρει τον γενικό τίτλο «Beyond the concrete» (Τζιήη που το κουγκρίν), θα είναι η εναρκτήρια εκδήλωση του #katselaproject!

Στον χώρο θα παρουσιάσει, την ίδια ώρα, μουσικό πρόγραμμα ο Ανδρέας Πεχλιβάνης και χορευτικό πρόγραμμα το Revolution Dance Studio.

Χορηγός της εκδήλωσης τα Τυροκομεία Αφοί Παντζιαρού Λτδ.


Σχετικα

Το Buzzfeed κάνει αφιέρωμα στα 18 ελληνικά μαμαδίστικα πιάτα που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν

«Πέος και αιδοίο, όχι πουλάκι και μελισσούλα»

Παραδόθηκε η σημαία και η φωτογραφία του Ντενκτάς στον διευθυντή του σχολείου της Λύσης

Ο συγκλονιστικός πίνακας ενός φοιτητή για το δράμα των προσφύγων

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό θα μαζέψουν λίπασμα

Τι συνεπάγεται η επίθεση στο μεγαλύτερο διυλιστήριο του κόσμου