Όμιλος Σιακόλα: Να μην κλείσουν τα καταστήματα την Κυριακή

Ο Όμιλος Σιακόλα, κατάθεσε τις δικές του θέσεις, σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

 


Article featured image
Article featured image

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, η οποία δεν είναι υποχρεωτική, απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους και δημιουργεί χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, αναφέρει ο Όμιλος Σιακόλα.

Στα καταστήματα του Ομίλου Σιακόλα, Mall of Cyprus, IKEA, Mall of Engomi, Στοά Λήδρα και στα άλλα καταστήματα στις πόλεις υπάρχουν σύνολο κάθε Κυριακή 1.159 θέσεις εργασίας που αν κλείσουν τα καταστήματα θα χαθούν.

Όπως επισημαίνει ο Όμιλος: «Όταν λειτουργούν τα καταστήματα επωφελείται η αγορά, όλες οι πόλεις ζωντανεύουν, η εμπορική κίνηση αυξάνεται και βοηθά και στηρίζει πολλές άλλες υπηρεσίες και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τους καταναλωτές και τις οικογένειές τους. Αυξάνονται επίσης τα εισοδήματα του κράτους από ΦΠΑ και άλλα τέλη, ένεκα της αύξησης του λιανικού εμπορίου».

«Αναμένεται η Βουλή που είναι προστάτης των συμφερόντων του λαού, να μην στερήσει με το κλείσιμο των καταστημάτων τις Κυριακές από χιλιάδες συνανθρώπους μας το μεροκάματό τους». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Στις 23 Μαΐου κάτι πολύ ξεχωριστό θα συμβεί στη Μαλούντα

Article featured image

Οι 20 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για τέχνη και πολιτισμό το 2026

Article featured image

Νέα έρευνα αποκαλύπτει γιατί κάποια παιδιά τρώνε πιο εύκολα λαχανικά