10 χρόνια βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2014

Η Madame Figaro για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς», τον οποίο παρουσιάζει η Shiseido.

 


Οι βραβεύσεις αυτές είναι ένας θεσμός που τιμά της γυναίκες της Κύπρου και αναγνωρίζει την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια, τις θυσίες που κάνουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους.

Ένας θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις Κύπριες γυναίκες, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2014 όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία.

40υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς, για το 2014, σε 8 κατηγορίες!

Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, αθλήτριες, δημιουργοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες/επαγγελματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 40 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 - Σεπτέμβριος 2014. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2014.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό της Madame Figaro. Συγκεκριμένα 15,243 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2014. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2014 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 20.00 το βράδυ. Η βραδιά προμηνύεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Στη βραδιά θα τραγουδήσουν οι Onirama, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και τα παιδιά από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους. Special Guest ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο SABAI.

Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευθείτε στο www.soldoutticketbox.com ή στο 70007705.

Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδο σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο SABAI.

Τιμές εισιτηρίων: €40 (κάτω διάζωμα) το άτομο & €25 (άνω διάζωμα) το άτομο.

Η τελετή των βραβεύσεων θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του Σίγμα, την Τρίτη 28 Απριλίου, στις 21.20.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΙ: ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ, BEAUTYLINE, KERASTASE, ΕΥΡΗΚΑ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ SECRETS

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: ROYAL HALL

ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: AEGEAN AIRLINES

ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΨΗΦΩΝ: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ