Το βιβλίο του σεφ Άκη Πετρετζίκη [στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ]

«Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις» μας προτρέπει ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης μέσω του ομότιτλου βιβλίου μαγειρικής του που παρουσιάστηκε επίσημα και στην Κύπρο και διατίθεται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Άκης, ως το νέο πρόσωπο της καμπάνιας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, βρέθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, το Σάββατο, 23 Μαΐου, όπου μίλησε αναφορικά με το βιβλίο του, τη διαδικασία συγγραφής και υλοποίησής του.

Ο Άκης Πετρετζίκης, και μία υποστηρικτική ομάδα 30 ατόμων ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας παρουσίασαν ένα βιβλίο μαγειρικής πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. 12 θεματικές ενότητες, 150 βασικές συνταγές, 400 συμπληρωματικές και περισσότερες από 450 φωτογραφίες υπόσχονται να απογειώσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο Άκης είναι γνωστός για την ευκολία που έχει στο να συνδυάζει απλά καθημερινά υλικά και να ετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές για κάθε περίσταση, γρήγορες και οικονομικές. 

Ο διάσημος σεφ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, δήλωσε: «Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις! Γιατί είναι εύκολο, γιατί είναι νόστιμο και γιατί είναι διασκεδαστικό! Ήθελα να φτιάξω ένα βιβλίο που να αντιμετωπίζει τη μαγειρική με τον τρόπο που την αντιλαμβάνομαι εγώ και με τον τρόπο που μου αρέσει να τη μοιράζομαι με τους φίλους και τα πρόσωπα που αγαπώ. Το βιβλίο είναι αυτό ακριβώς: ένα κομμάτι της φιλοσοφίας μου ως chef και της επιθυμίας μου να μοιραστώ μαζί σας τις αγαπημένες μου συνταγές».

Το βιβλίο διατίθεται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στην τιμή των €29.90.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ