«Δεν γέννησε ποτέ» [θεωρίες συνομωσίας από ρωσικά έντυπα]

«Δεν ξέρω πως γίνεται στο Λονδίνο, αλλά εδώ στο Σάιπρους, δόντι πας να βγάλεις και για ώρες μιλάς λες και πέρασες εγκεφαλικό. Πως είναι δυνατόν η Κέιτ να έφυγε μετά από μόλις 5 ώρες από την κλινική, λυγιστή, καμαρωτή και χαρούμενη, με τη μπούκλα του κομμωτηρίου και το σουρ μεζούρ φόρεμα, λες και δεν έγινε τίποτα;» ανναρωτιέται εύλογα η Πέγκυ Σπινέλη, σε ένα άρθρο με τίτλο «Άι χέιτ Κέιτ».

 


Article featured image
Article featured image

Την «απάντηση» έρχονται να δώσουν ρωσικές εφημερίδες, οι οποίες έχουν μια πολύ διαφορετική εικόνα για τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας του Κέιμπριτζ, κόρη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, την ώρα μάλιστα που το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλοί ακόμα λάτρεις της βασιλικής οικογένειας στον κόσμο την καλωσορίζουν με επευφημίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μια ρωσική εφημερίδα υποστήριζε πως το μωρό κυοφόρησε παρένθετη μητέρα ενώ άλλες γράφουν πως το κοριτσάκι είχε γεννηθεί λίγες μέρες νωρίτερα και η γέννησή του κρατήθηκε μυστική.

Στο στόχαστρό τους μπήκε και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ η οποία κατηγορείται πως «έθεσε σε κίνδυνο την υγεία της κόρη της» με το να την εμφανίσει ενώπιον κοινού τόσο σύντομα. Σχολιάζοντας το θέμα στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, Ρωσίδες τονίζουν πως είναι απίθανο η Δούκισσα να έδειχνε τόσο καλά τόσο λίγες ώρες μετά τη γέννα και πως αν όντως εκείνη γέννησε το μωρό, αυτό θα πρέπει να έγινε πριν κάποιες μέρες. «Το μωρό δείχνει τριών ημερών τουλάχιστον», αναφέρουν, «δεν υπάρχει τίποτα, ούτε η βοήθεια των καλύτερων γιατρών, που θα επέτρεπε σε μια γυναίκα πέντε ώρες μετά τη γέννα να στέκεται έτσι και να φεύγει από το μαιευτήριο».

Στο σημείο αυτό στηρίζεται και ο ισχυρισμός πως δεν γέννησε η Κέιτ Μίντλετον τη μικρή πριγκίπισσα αλλά μια παρένθετη μητέρα. Έτσι, η Κέιτ φορούσε… ψεύτικη κοιλιά τόσο καιρό, σύμφωνα με το σενάριο αυτό!

«Είναι αδύνατο η Κέιτ να δείχνει τόσο λαμπερή», λένε κάποιοι. «Δεν γέννησε, είμαι σίγουρος», αναφέρει ένας σχολιαστής. «Δεν έχει το ξεχωριστό μητρικό βλέμμα- δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Δείτε τη Νταϊάνα. Αυτή η Κέιτ είναι απλά μια ηθοποιός στο θέατρο του Μπάκιγχαμ. Δεν γέννησε ποτέ!».

Η εφημερίδα φιλοξενεί και συνέντευξη της γυναικολόγου Olga Perovskaya η οποία συμβουλεύει τις γυναίκες να μην ακολουθούν το παράδειγμα της Κέιτ, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail. «Στη χώρα μας η γυναίκα φεύγει από το μαιευτήριο τρεις ή τέσσερις ημέρες μετά τη γέννα, αν όλα είναι καλά», αναφέρει, επαινεί την «ηρωική πράξη» της Δούκισσας να σηκωθεί τόσο σύντομα αλλά επισημαίνει πως ενέχει κινδύνους. «Το πλήθος των ανθρώπων δεν είναι αποστειρωμένο περιβάλλον, θα μπορούσε να έχει κολλήσει κάποιον ιό. Ας ελπίσουμε όλα να είναι καλά και το κοριτσάκι να μεγαλώσει υγιές και όμορφο», καταλήγει.


Πηγή: News Beast

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ