Εφαρμογή του iPhone μαθαίνει στους χρήστες τι είδους σεξ προτιμούν

Ίσως ένα από τα πράγματα που έμαθαν οι άνθρωποι από την ταινία «Fifty Shades of Grey», είναι πως έχουν περιέργεια και διάθεση εξερεύνησης στο σεξ, ακόμα και αν ντρέπονται να το παραδεχτούν.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα εφαρμογή PlsPlsMe, σχεδιάστηκε για να προσφέρει στον χρήστη και τον ερωτικό του σύντροφο μία ασφαλή περιήγηση στην σεξουαλικότητα τους.

Η βασική ιδέα της εφαρμογής, είναι να δώσει στον σύντροφο του χρήστη την επιλογή να είναι ειλικρινής με ότι του αρέσει και του ανεβάζει την λίμπιντο αλλά ντρέπεται να τα μοιραστεί.

«Η κεντρική ιδέα του PlsPlsMe προέκυψε από το γεγονός ότι δεν ήξερα τι είδους σεξ επιθυμούσα και πως να το αποκτήσω», αναφέρει η δημιουργός Graceann Bennett.

«Όταν προσπάθησα να ψάξω για βιβλιογραφία και συμβουλές τότε ήταν που μπερδεύτηκα περισσότερο. Το κρατούσα μέσα μου και η επικοινωνία μου με τον σύζυγό μου γινόταν όλο και χειρότερη», τονίζει η δημιουργός.

Το PlsPlsMe δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ερωτήματα σχετικά με τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και να ταιριάξουν τα ενδιαφέροντα τους με αυτά του συντρόφου τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ