Φωτιστικά και παράξενα στη νέα δουλειά του Γιώργου Φιαλά με την ονομασία «εκ λαμψη»

Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Φιαλάς φέρνοντας μαζί την γνώση της τρίτης διάστασης του χώρου και της λεπτομέρειας της κατασκευής, προτείνει μια καινούργια εργασία σε μια δυναμική που αποκτήθηκε μέσα σε ένα εργαστήρι μόδας, ένα χώρο όπου επαναπροσδιορίζεται η χρήση του ως εκθεσιακός.

 


Article featured image
Article featured image

Μας προσκαλεί να γνωρίσουμε και να ταξιδέψουμε μέσα στο δημιουργικό χώρο-χρόνο που έχει σχεδιάσει σχεδόν πριν από 20 χρόνια, και να μας παρουσιάσει τη νέα του δουλειά από φωτιστικά και παράξενα που έχει βαφτίσει «εκ λαμψη».

Η ιδέα πίσω από τη συλλογή από τρισδιάστατα έργα εφαρμοσμένης τέχνης είναι η ανακύκλωση ιδεών για την επαναχρησιμοποίηση και την επανεφεύρεση ανεπιθύμητων στοιχείων και υλικών που απορρίπτονται ή πετάγονται ως άχρηστα. Με τον πειραματισμό διάφορων ανόμοιων υλικών και με τεχνικές στη συνέχεια επαν-ερμηνείας τους και ανακύκλωσης, έχει δημιουργήσει νέες μορφές με νέο σκοπό, μετατρέποντας τα προϋπάρχοντα υλικά σε χρηστικά αντικείμενα. Άλλα περίεργα ή παράξενα, άλλα ενίοτε απρόβλεπτα αστεία ή ασυνήθιστα.

 





 

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 8 Μαΐου

Ώρα: 20.00

Διάρκεια μέχρι Σάββατο 16 Μαΐου

Ώρες: 10.30-13.00 & 17.30-20.00

Χώρος: Ατελιέ Κίκας Ιωαννίδου

Διεύθυνση: Εζεκία Παπαϊωάννου 14, Λευκωσία

Πληροφορίες: 99407825, geofi@primehome.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ