Σχεδιάστηκε το πιο φουτουριστικό κτίριο του νησιού

Αυτοπλασάρεται ως το πρώτο «superstructure» κτίριο της Κύπρου που ψάχνει αγοραστές.

 


Θεαματικές είναι οι τρισδιάστατες απεικονίσεις (renders) του φουτουριστικού Ventus Tower, που έχει σχεδιαστεί να ανεγερθεί στον υπεραστικό αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, στο ύψος της Μέσα Γειτονιάς.

Σύμφωνα με τους μαρκετίερς του έργου, «με τον αβανγκάρντ σχεδιασμό του, το κτίριο φιλοδοξεί να αποτελέσει τη στέγη πολυεθνικής εταιρείας που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την Κύπρο ως βάση για την επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης».

Στην καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα του υπερσύγχρονου συγκροτήματος, αναδεικνύονται τα φορολογικά πλεονεκτήματα της Κύπρου που «σε συνδυασμό με τις πρώτης τάξης υποδομές της, την ιδιότητά της ως πλήρες μέλος της ΕΕ και το άριστα καταρτισμένο εργατικό της δυναμικό την έχουν μετατρέψει ως ένα διεθνώς ελκυστικό χρηματοπιστωτικό κέντρο».

Όραμα του Venus Tower, αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι η δημιουργία ενός κτιρίου – οροσήμου που «θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην αστική αναγέννηση της χώρας».Δείτε εικόνες από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις του μελλοντικού έργου:
Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media