Ο Neil Young απαγόρευσε στον Donald Trump να χρησιμοποιεί τη μουσική του

Ο Καναδός τραγουδιστής και συνθέτης Neil Young, κατηγόρησε χθες τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο και υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2016, Donald Trump, ότι χρησιμοποίησε την μουσική του χωρίς να έχει λάβει την άδειά του.

 


Χθες το πρωί, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στον ουρανοξύστη Τραμπ Τάουερ στη Νέα Υόρκη για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ο Donald Trump εμφανίστηκε υπό τους ήχους του Rockin' In The Free World, που είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Καναδού μουσικού.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Neil Young εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι «ο Donald Trump δεν είχε άδεια να χρησιμοποιήσει το 'Rockin' In The Free World' για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, για τις προεδρικές του 2016 στις ΗΠΑ».

«Ο Neil Young, ο οποίος είναι Καναδός πολίτης, υποστηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς για την προεδρία των ΗΠΑ», προστίθεται στην ανακοίνωση αυτή του Καναδού τραγουδιστή.

Ο Γερουσιαστής Σάντερς είναι ένας από τους αντιπάλους της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο μεγιστάνας του κατασκευαστικού τομέα είναι Ρεπουμπλικάνος και έχει υποστηρίξει Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους για την προεδρία στο παρελθόν.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ