Πανζουρλισμός για το remake του Final Fantasy VII

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του remake του video game Final Fantasy VII της Square Enix, το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για την κονσόλα της Sony, το PlayStation 4, ενώ αναμένεται να προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρεις των video games που βρίσκονται στην ηλικία των 30 και 40 ετών.

Το ιαπωνικό παιχνίδι ρόλων (Role Playing Game - RPG) είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1997 στην Ιαπωνία.

«Για πολλούς ανθρώπους το Final Fantasy τούς θυμίζει εκείνη τη στιγμή που τα video games άρχισαν να έχουν νόημα», δήλωσε ο 'Ανταμ Ρόσερ του BBC.

«Ο κόσμος αγαπά το Final Fantasy VII. Οι άνθρωποι έχουν πολύ καλές αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι και δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει τραβήξει την προσοχή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αν και έχουν υπάρξει πολλοί τίτλοι του Final Fantasy, το επεισόδιο VII αναδείχτηκε ως το δημοφιλέστερο μεταξύ των παικτών. Από χθες οπότε και παρουσιάστηκε το τρέιλερ, πληθώρα βίντεο έχουν ανέβει στο διαδίκτυο με ανθρώπους που αντιδρούν με ενθουσιασμό στα νέα ενός επερχόμενου τίτλου.

Εκτός από το γεγονός ότι το remake του Final Fantasy θα διατεθεί αποκλειστικά για το PlayStation 4, η Square Enix δεν ανακοίνωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο σκοπεύει να κυκλοφορήσει στην αγορά το παιχνίδι.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ