Healthy superfoods από τα TGI Fridays

Ανανεωμένο Superfoods μενού με τρείς νέες, υγιεινές, καλοκαιρινές γευστικές απολαύσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Tα Superfoods είναι φυσικά τρόφιμα που ακόμα και σε μικρές ποσότητες καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πληθώρα ευεργετικών ουσιών, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, απαραίτητα για την υγεία, μακροζωία και ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πιο πάνω διατροφικά πλεονεκτήματα, τα TGI Fridays δημιούργησαν την ευεργετική Quinoa Super Salad και τα πεντανόστιμα Mustard Herb Salmon και Mustard Herb Chicken.



Η Quinoa Super Salad (κεντρική φωτογραφία) περιέχει απαραίτητα αμινοξέα και ως εκ τούτου αποτελεί σημαντική πηγή πρωτεΐνης, ασβεστίου και σιδήρου. Είναι επίσης πηγή πολλών βιταμινών, μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών.



Το Mustard Herb Salmon με φιλέτο από Νορβηγικό σολομό, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 και άλλες ευεργετικές ιδιότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση καρδιακών παθήσεων.



Το Mustard Herb Chicken, με καθαρό στήθος κοτόπουλο, είναι ένα γευστικότατο πιάτο το οποίο μπορεί να συμβάλει στην υγιή κυκλοφορία αλλά και παραγωγή του αίματος.

 

Και επειδή η σωστή διατροφή είναι μόνο η αρχή, επιπλέον τα TGI Fridays διοργανώνουν εσωτερικούς ποδηλατικούς αγώνες στα εμπορικά κέντρα (Malls).

Επισκεφθείτε το The Mall Of Cyprus το Σάββατο 6 Ιουνίου, το MyMall το Σάββατο 13 Ιουνίου και το Kings Avenue Mall το Σάββατο 20 Ιουνίου, μεταξύ 11π.μ. με 3μ.μ., διαγωνιστείτε με τα ποδήλατα που θα υπάρχουν εκεί και διεκδικήστε πλούσια δώρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.fridays.com.cy/indoor-bike-race.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ