«Κάθε φορά που πάω στο Άγιον Όρος, ένας καλόγερος μου λέει για αδερφές»

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, έδωσε απάντηση για ακόμη μία φορά στους επικριτές του Thessaloniki Gay Pride.

 


Σχολιάζοντας την επιστολή της άτυπης Σύναξης Ορθοδόξων Κληρικών και Μοναχών με την οποία ζητείτο η απαγόρευση της εισόδου στο Άγιον Όρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης αν δεν σταματήσει το Gay Pride, δήλωσε:


«Μπορεί να δημιουργηθούν ορισμένες αντιδράσεις, αλλά τα τρία τελευταία χρόνια που πραγματοποιείται το Pride, έτσι γίνεται. Εξτρεμιστές υπάρχουν παντού».


Παράλληλα, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε ότι εάν είχε πρόβλημα η Ιερά Κοινότητα για το ήθος και την ηθική του θα είχε αντιδράσει εξαρχής.

Όσον αφορά στην απαγόρευση που πρότειναν κληρικοί και μοναχοί για την είσοδό του στο Άγιον Όρος, ο κ. Μπουτάρης αποκάλυψε: «Κάθε φορά που πηγαίνω στο Άγιο Όρος είναι ένας καλόγερος ο οποίος με παίρνει από πίσω και λέει “το ένα έτσι, οι αδερφές έτσι” και του λέω “όχι αδερφές, ομοφυλόφιλοι” και μου λέει ότι είναι παρά φύσιν κλπ. Και μου έρχεται να του πω “άντε άφησε με ήσυχο”, αλλά δεν θα του το πω».

Τέλος, πρόσθεσε ότι δύο από αυτούς που είναι μέσα στην Ιερά Κοινότητα, δεν μπορούν να βγουν από το Άγιον Όρος για λόγους που ο ίδιος δεν γνωρίζει.


[πηγη]

Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)