Δίνει μάχη για τη ζωή της η Αβρίλ [βίντεο]

Η διάσημη τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν, πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με τη νόσο Lyme.

 


Article featured image
Article featured image

Η νόσος αυτή, οδηγεί σε αρθρίτιδα και τα κόκαλα σε διάλυση, προκαλώντας κινητικά προβλήματα, ενώ σε κάποιες σοβαρότερες περιπτώσεις προκαλεί καρδιακά και ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν η Αβρίλ διαγνώστηκε με τη νόσο, συνετρίβη και με την βοήθεια των κοντινών της ανθρώπων αποφάσισε να παλέψει για την αποκατάστασή της.

Σε συνέντευξη της στο ABC, μίλησε για τον τρόπο που ζει και φορτισμένη από την όλη κατάσταση ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Βρίσκομαι στα μισά της θεραπείας μου και πάνε όλα καλά. Βλέπω πολύ πρόοδο και μπορώ να πω ότι θα θεραπευτώ 100%» είπε.

 «Όλο το διάστημα μετά τη διάγνωση οι θαυμαστές μου, μου έδωσαν κουράγιο να το πολεμήσω», τόνισε η τραγουδίστρια, υποστηρίζοντας πως θέλει να γίνει ο λόγος για να πολεμήσουν όλοι όσοι πάσχουν από αυτή τη νόσο.

«Υπάρχει ελπίδα! Η νόσος του Lyme υπάρχει. Αλλά μπορείς να γίνεις καλύτερα», προσέθεσε.

Η σταρ ετοιμάζει την επιστροφή της στη σκηνή μετά από δύο χρόνια απουσίας, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Fly» στην τελετή έναρξης των θερινών Special Olympics στο Los Angeles, στις 25 Ιουλίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ένας μετεωρίτης έπεσε σε σπίτι στο Χιούστον [βίντεο]

Article featured image

Η Τζίτζι Γκονζάλες μετακόμισε από το Σικάγο στην Ισπανία πριν από ένα χρόνο και ζει σαν ημι-συνταξιούχος

Article featured image

Ένα από τα μεγαλύτερα ορυχεία στον κόσμο έχει μία από τις μεγαλύτερες τρύπες που δημιούργησε ποτέ ο άνθρωπος