Σεξομολογήσεις #169: Εν ετέλειωσα ποττέ μου, τι να κάμω;

Article featured image
Article featured image

Ήρτε τζαι η δική μου σειρά να σου πω το embarassing μου πρόβλημα -που λαλεί τζαι ο Εγγλέζος-. Είμαι 23 χρονών και είμαι με τον σύντροφό μου εδώ και δύο χρόνια. Τζείνος εν 25, είμαστε συνέχεια μαζί, αγαπά με τζαι αγαπώ τον, αντέξαμε έναν χρόνο σχεδόν ζώντας σε απόσταση τζαι τωρά είμαστε τζαι οι δυο στην ίδια χώρα. Κάμνουμε πολλλααά πράματα μαζί, ταξίδκια, εκδρομές, όνειρα… Γουστάρει με, έστω τζαι αν είμαι εκκεντρική, εν ο καλλύτερος μου φίλος, η παρέα μου, ο σύντροφος μου. Τεσπα, να μεν τα πολυλογώ, πιστεύκω ότι εν ο άνθρωπος μου τζαι ξέρω ότι τζαι τζείνος το ίδιο νιώθει. Εγώ εν είχα πολλές σεξουαλικές σχέσεις, ούλλες τζαι ούλλες 2.

Τζαι έχω ένα πρόβλημα που κάποιες φορές νιώθω ότι κάτι πάει Χ τζαμαί που κάτω. Εν ετέλειωσα ποττέ μου, πώς να το πω; Εν ξέρω καν πώς είναι ή πώς μοιάζει να φτάνει σε οργασμό μια γυναίκα. Τζαι σίουρα πειράζει τζαι τον σύντροφο μου τούτο. Νομίζει ότι εν με ευχαριστά, αλλά, εν φαντάζεσαι τι λαβές τζαι κόλπα μου κάμνει, τζαι σύρνει με ποτζί, βάλλει με ποδά τζαι ποττέ όταν κάμνουμε έρωτα έννεν το ίδιο - τζαι πάντα με πάθος. Τζαι δόξασι ο θεός εν τζαι προικισμένος.

Αλλά, ως τωρά, ποττέ μου εν ετέλειωσα… Εδκέβασα πολλά πράματα στο ίντερνετ τζαι να κάτσω έτσι, τζαι άλλο πως, αλλά πάλε τίποτε. Τεσπα, ξέρεις κανένα κολπούι ή καμία συμβουλή να μου πεις; Να πάω γιατρό λαλείς τζαι να του πω στα ίσια, κύριε γιατρέ βοήθεια;

Ευχαριστώ σε πολλά!

Με αγάπη,

Συντριβάνι

 

 

Άρεσέν μου το πώς υπογράφεις: «συντριβάνι». Άρα, είσαι ένα πλάσμα με ορμή. Ένας πίδακας πάθους! Μπράβο. Πολλά καλό τούτο. Αυτό, μου λέει, ότι έχεις τα εχέγγυα να φτάσεις και σε οργασμό. Θέλω, λοιπόν, να μην το σκέφτεσαι τόσο έντονα… Υποσυνείδητα το ξέρεις ότι είσαι ηφαίστειο! Να είσαι χαλαρή, δοτική και θα το ζήσεις. Απλά, φαίνεται πως στη δική σου περίπτωση, θέλει τον τρόπο του, θέλει το χρόνο του. Κι αφού είσαι με έναν άνθρωπο που περνάς καλά, σε έχει καλά και τα μοιράζεστε όλα, να μην νιώθεις ότι κάτι πάει Χ. Σίγουρα, το να τελειώνει μια γυναίκα είναι το ζητούμενο και το ιδανικό. Υπάρχουν περιπτώσεις, όμως, που αυτό θέλει μια κάποια έξτρα προσπάθεια. Γι’ αυτό, δεν θα έλεγα όχι στη βοήθεια ενός ειδικού. Ειδικά, αν βλέπεις να συνεχίζεται για πολύ ακόμα αυτό το θεματάκι. Μην το αφήσεις έτσι, χωρίς να το ψάξεις. Ίσως, ξεδιπλώνοντας τη σχέση σου και τον τρόπο δράσης εσένα και του συντρόφου σου στον ειδικό, αυτός να διακρίνει κάτι που θα μπορεί να αλλάξει ή να πάψει να υφίσταται και να δώσει μεμιάς μια νέα ώθηση στην ερωτική σου ζωή και στη σεξουαλική σου ολοκλήρωση. Προς το παρόν, κράτησε το όνομα ‘σιντριβάνι’, και κάνε το πραγματικότητα στο κρεβάτι. Μπορείς.

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail

sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ