Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λεμεσού [renders]

Πώς θα μοιάζει το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο των τριών ομάδων της Λεμεσού;

 


Article featured image
Article featured image

Το παλιό και φτωχικό Τσίρειο στάδιο έχει αρκετές φορές χαρακτηριστεί επικίνδυνο, κυρίως σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των φιλάθλων και οπαδών που κάθονται στις κερκίδες του.

Η πρόθεση για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στη δυτική Λεμεσό, το οποίο θα χρησιμοποιείται ως έδρα για την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τον Άρη, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.

Πώς περίπου θα μοιάζει το νέο γήπεδο που, αν και θα έπρεπε, λόγω οικονομικών και άλλων δυσχερειών δεν έχει ακόμη χτιστεί;

Οι τρισδιάστατες απεικονίσεις που βλέπετε είναι από την ιστοσελίδα αρχιτεκτονικού γραφείου με έδρα τη Ξάνθη, το οποίο εξειδικεύεται στην εκπόνηση μελετών και αρχιτεκτονικών σχεδίων για γήπεδα ποδοσφαίρου και αθλητικά κέντρα.

Όπως γράφει το allaboutlimassol, στη σελίδα αναφέρεται πώς η μελέτη έγινε για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, του Απόλλωνα και του Άρη Λεμεσού.

Το αποτέλεσμα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με στέγαστρο και μεγάλη χωρητικότητα.

 Για τους εξωτερικούς χώρους προτείνονται δημιουργία διάφορων γηπέδων για άλλα αθλήματα, αθλητικό κολυμβητήριο, μεγάλοι χώροι στάθμευσης και διάφορες άλλες υποδομές που θα εξυπηρετούν κοινό και αθλητές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ