Δημόσια συγνώμη από τον Σπαλιάρα για τις 4.000

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για τη δήλωση του ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

 


Μάλιστα, επανέλαβε ότι είναι πάνω από 4.000 αλλά κάτω από 5.000 και τόνισε ότι ελπίζει να διασκέδασε ο κόσμος με όλο αυτό που έγινε και τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook:

«Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη για την δήλωση με τον αριθμό 4000 περίπου που είπα και δεν θυμάμαι ακριβώς και τον σάλο που προκλήθηκε. Πάντως είναι σίγουρα κάτω από 5000. Ελπίζω να διασκεδάσατε και να γελάσατε όσο εγώ κάποιες στιγμές με όλα τα έξυπνα καυστικά σχόλια. Στεναχωριέμαι που λείπει ο Κανάκης και η παρέα του κ δεν θα δω Σερβετά να κάνει Σπαλιαρα. Περίμενα δημόσια τοποθέτηση Ψινάκη για να τους αποτελειώσει. Μέχρι που με πήρε ο Ηλίας και μου είπε να πάω μια "βόλτα" από το Κ.Α.Σ και θα μου κάνει άγαλμα! Το μόνο ευχάριστο ότι έμαθε ο κύριος Μπογδανος το επίθετο μου. Ελπίζω να μάθει και το όνομα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη σε όσους έβρισα κ δεν το άξιζαν γιατί δεν έκανα την δήλωση για να προκαλέσω και δεν ήμουν προετοιμασμένος για όλο αυτό κ αντέδρασα άσχημα. Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους. P.S. Μην ξεχνάτε να ακούτε Τζίμη Πανουση».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ