Σεξομολογήσεις #170: Έννεν καλή στο κρεβάτι

Article featured image
Article featured image

Dear Tipster,

I have a question for you. When and how do you tell your recent gorgeous partner that she is not any good in bed? She doesn't know how to kiss or act during the intercourse. Of course eventually you gonna leave her but shall i give it a try one more time? She is such a nice person and so enthusiastic pumping into me but lousy in bed. How do i tell her without hurting her feelings?

Thanks for listening to me.

Akis

 

-Μετάφραση-

 

Αγαπ. Τίπστερ,

Έχω μια ερώτηση για σένα. Πότε και πώς λες στη νέα και πανέμορφη σύντροφό σου ότι δεν είναι καλή στο κρεβάτι; Η συγκεκριμένη δεν ξέρει πώς να φιλά ή πώς να συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Φυσικά, στο τέλος, θα την αφήσεις, αλλά, μήπως να της δώσω ακόμα μια ευκαιρία; Είναι, τόσο καλός άνθρωπος και τόσο ενθουσιώδης τύπος, αλλά, φουριόζα στο κρεβάτι. Πώς να της το πω χωρίς να την πληγώσω; Σ’ ευχαριστώ για την προσοχή.

Άκης

 

Άκη μου, βλέπω ότι ήδη καταδικάζεις τη σχέση αυτή, αφού γράφεις ότι κάποια στιγμή θα την αφήσεις. Σίγουρα το να μην ανταποκρίνεται η σύντροφός σου στις ερωτικές σου προσδοκίες είναι ένα θέμα. Δεν πάει να είναι η πιο όμορφη! Και η δική σου είναι πανέμορφη, όπως λες, αλλά αδέξια στα παιχνίδια και στις στάσεις του σεξ και το χειρότερο. Δεν ξέρει να φιλά. Problem! Άτε τζαι να σου πω να την μάθεις να φιλά, τα παρακάτω εν να τα μάθει, οξά, εν να μείνει ίδια τάξη; Ξέρεις το, ότι ο καθένας μας φέρνει τα μαζί του τούτα τα πράματα -εν έμφυτα. Έσιεις το ή δεν το έσιεις το σεξουλιάρικο, το ναζιάρικο, το ερωτικό βρε παιδί μου! Γι’ αυτό, αν το κορίτσι σου εν ούλλο ομορφιά αλλά μια ξενερουά κατάσταση, ίσως να πρέπει να τα ζυγίσεις και να αποφασίσεις: should I stay or should I go. Το ερωτικό στοιχείο, παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Κακά τα ψέματα. Είναι μια πράξη-απόδειξη των συναισθημάτων που τρέφεις για τον άλλον. Είναι η κίνηση πάθους που επιβεβαιώνει τον πόθο σου για τον άλλον. Αν οι επιδόσεις σου είναι χλιαρές, αδιάφορες ή ανούσιες, κάποια στιγμή θα σε ξενερώνουν και θα σε οδηγήσουν αναπόφευκτα σε άλλης την αγκαλιά. Για να μην συμβεί αυτό, δύο είναι οι επιλογές σου: το μιλάτε, το προσπαθείτε και το αλλάζετε προς το καλύτερο ή απλά χωρίζουν οι δρόμοι σας φιλικά και αγαπημένα.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ