Το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Tarantino, «The Hateful Eight»

Είναι γεγονός. Έχουμε επιτέλους το πρώτο επίσημο trailer της νέας, 8ης ταινίας του Quentin Tarantino, «The Hateful Eight».

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το Variety, το «The Hateful Eight» λαμβάνει χώρια «έξι ή οχτώ ή δώδεκα χρόνια» μετά τον Εμφύλιο και ακολουθεί τον κυνηγό επικηρυγμένων John «The Hangman» Ruth (Kurt Russell) και την φυγά Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), ενώ διασχίζουν το Wyoming με μια άμαξα.

Φτάνοντας στην πόλη Red Rock, όπου ο Ruth θα παραδώσει την Domergue στη δικαιοσύνη, συναντούν τον Συνταγματάρχη Marquis Warren (Samuel L. Jackson) έναν αφρό-αμερικάνο πρώην στρατιώτη που έγινε κυνηγός επικηρυγμένων και τον Chris Mannix (Walton Goggins), έναν Νότιο αποστάτη που ισχυρίζεται πως είναι ο νέος σερίφης της πόλης.

Η έντονη κακοκαιρία τους αναγκάζει να αναζητήσουν καταφύγιο σε ένα μαγαζί με είδη ραπτικής, όπου θα συναντήσουν άλλους τέσσερις αγνώστους (τον Tim Roth, τον Michael Madsen, τον Bruce Dern και τον Demian Bichir), μαζί με τους οποίους θα συμπληρώσουν τους «Απεχθείς Οχτώ» του τίτλου.

Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να κρυώνουν πάρα πολύ.

 



Το «The Hateful Eight» θα βγει σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών στις 25 Δεκεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους παγκοσμίως στις 8 Ιανουαρίου 2016.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ