Είσαι ή θέλεις να γίνεις παρκουρίστας;

Χαράς ευαγγέλια για τους μάχιμους ή/και φιλόδοξους παρκουρίστες του νησιού μας, αφού η δημοφιλής στον ελλαδικό χώρο ομάδα Athens Parkour Academy έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο να δώσει σεμινάριο.

 


Το σεμινάριο θα γίνει στον Μόλο της Λεμεσού και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας.

Είτε, επομένως, κάποιος είναι αρχάριος ή προχωρημένος, θα έχει την ευκαιρία να μάθει καινούρια πράγματα, να προπονηθεί στο απόλυτο urban σπορ και να διαδικτυωθεί με άλλους αθλητές του χώρου.

Το παρκούρ, γνωστό και ως «τέχνη της φυγής», είναι μια γαλλικής καταγωγής «μη-ανταγωνιστική, σωματική και πνευματική τέχνη», που ως στόχο έχει την ταχύτατη και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες.

Στόχος του παρκούρ είναι ουσιαστικά η υπερπήδηση εμποδίων, φυσικών και τεχνητών, όπου ως εμπόδια μπορούν να θεωρηθούν τα πάντα, από βράχοι, ποτάμια, ή κλαδιά μέχρι τοίχοι, πεζούλια, ή κάγκελα.

Το σεμινάριο είναι μέρος του APA on tour summer 2015 και η συμμετοχή σε αυτό κοστίζει 5 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο +30 6979148277 και στο [email protected]

 

Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, στις 11 το πρωί.

FACEBOOK EVENT ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ