Διαγωνισμός: Κέρδισε τώρα προσκλήσεις για το Fasouri Waterpark

10 διπλές προσκλήσεις, συνολικής αξίας 220 ευρώ, περιμένουν 10 τυχερούς. Μάθε πως θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό.


Article featured image
Article featured image

Μπες στο fan page της City, κάνε mention -στο post που θα δεις pin to top- αυτόν/ή που θέλεις να πάτε μαζί στο Fasouri Watermania-Waterpark και μπείτε και οι δύο στην κλήρωση για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση.

Όροι συμμετοχής

1. Η εταιρεία με την επωνυμία «ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ.» διεξάγei, ενέργεια με τίτλο «Κάνε Μention και κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για τo Fasouri Watermania-Waterpar» (περαιτέρω «Η ενέργεια»).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, οι οποίοι αποδέχονται τους παρόντες όρους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ, καθώς και οι εργαζόμενοι των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, οι σύζυγοι και οι συγγενείς αυτών, πρώτου και δευτέρου βαθμού.

3. Από τη συμμετοχή στην ενέργεια αποκλείονται όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

4. Για να συμμετάσχει κανείς στο διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει φίλος (like) της σελίδας που διατηρεί η ιστοσελιδα City στο facebook. (http://www.facebook.com/CityFreePress).

5. Ως διάρκεια διεξαγωγής της ενέργειας ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 23 Αυγούστου 2015, ώρα 12:00 (περαιτέρω η «Έναρξη της Ενέργειας»), έως και την 7η Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 23:59 (περαιτέρω η «Λήξη της Ενέργειας»).

6. Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στην ενέργεια μέσω του λογαριασμού τους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, αποδεχόμενοι τη σύνδεση με το λογαριασμό τους και πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία που απαιτούνται για το σκοπό της συγκεκριμένης ενέργειας. Η συμμετοχή κάθε διαγωνιζόμενου/ης στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του/της στη City και/ή στους διοργανωτές, αποτελεί ρητή συγκατάθεσή τους για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων αυτών από τη City προς σκοπό της προώθησης των προϊόντων τους. Η διαχείριση αυτή των δεδομένων θα πραγματοποιείται εντός του νομικού πλαισίου και υπό τις εγγυήσεις που θέτει ο ν. 138(Ι)/2001, όπως εξειδικεύεται και συμπληρώνεται από αποφάσεις και από κοινοτικές οδηγίες.

7. Οι Διοργανωτές δεν θα ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η συμμετοχή στην εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη των Διοργανωτών θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις τους από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε γεγονότα ανωτέρας βίας που τυχόν συντρέξουν στο πρόσωπο των Διοργανωτών.

8. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (φωτογραφία, avatar, ηλεκτρονική διεύθυνση/email και δηλωθέν όνομα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com) δε θα διαβιβασθούν σε τρίτους.

9. Οι νικητές στο σύνολο δέκα (10) θα ανακοινωθούν την 7/9/2015, μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την 7/9/2015 στα γραφεία ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει από μία διπλή πρόσκληση για το Fasouri Watermania-Waterpark που μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015.

10. Η συμμετοχή και τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή και ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως. Τα δώρα δεν εξαργυρώνονται και παραλαμβάνονται από τον ίδιο το δικαιούχo.

11. Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν την 7/9/2015, μετά την ανακήρυξη τους, στη σελίδα www.facebook.com/CityFreePress.

12. Ο χρόνος και ο τόπος παραλαβής των δώρων θα γνωστοποιηθεί στους νικητές μετά από επικοινωνία μέσω του προσωπικού τους προφίλ στον ιστότοπο του Facebook ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Στις περιπτώσεις άρνησης κάποιου νικητή να παραλάβει το δώρο του ή επίδειξης εκ μέρους του νικητή αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας, όσον αφορά στην παραλαβή του δώρου του μέχρι και δύο εβδομάδων μετά τη λήξη του διαγωνισμού, ή εάν με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί εκ μέρους του νικητή οι παρόντες όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό, χάνεται αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμα του, να του αποδοθεί το δώρο. Στις περιπτώσεις αυτές, ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη και δικαιούνται να προβεί είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων, είτε στη διάθεσή τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια.

13. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους συναινούν και συγκατατίθενται ότι σε περίπτωση που ανακηρυχθούν νικητές της ενέργειας, επιτρέπουν την προβολή και δημοσίευση του ονόματος και επώνυμου τους, καθώς και φωτογραφιών τους στις ανακοινώσεις της Εταιρείας.

14. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με το Διαγωνισμό, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο 22.580.800.

15. Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση του, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας το γεγονός στον δικτυακό τόπο http://www.facebook.com/CityFreePress). Στις περιπτώσεις αυτές o ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί ο εν λόγω διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες - υποψήφιοι δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχεια του διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση.

16. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, σλόγκαν, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ και της City.

17. Οι παρόντες όροι διέπονται από το κυπριακό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την ενέργεια, που ενδέχεται να προκύψει δυνάμει της παρούσας, υπόκειται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Κυπριακών Δικαστηρίων.

18. Η συμμετοχή στην Ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

19. Οι όροι συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στη σελίδα cityfreepress.com.cy

 




ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΘέλεις να πας στο Fasouri Waterpark; Κάνε mention το φίλο/η σου, που θέλεις να έρθει μαζί σου, κάτω από τη φ...


Posted by City Free Press on Sunday, 23 August 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ