Ρέικι με κρυστάλλους και κρυσταλλοθεραπεία στη Λεμεσό

Ένα σεμινάριο για τον υπέροχο και χρωματιστό κόσμο των κρυστάλλων και το συνδυασμό τους με το ρέικι θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Εάν ενδιαφέρεστε να γνωριστείτε με τους ανώτερους κόσμους των αιθέριων κρυστάλλων, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημειώσεις με ασκήσεις, διαλογισμούς και τεχνικές γύρω από θέματα όπως την κρυσταλλοθεραπεία, την επιλογή, τον καθαρισμό και την ενεργοποίηση των κρυστάλλων, τη χρήση του εκρεμμούς, κρυσταλλικό ρέικι, βάμμματα κ.α.

Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να βοηθηθούν στην αποτοξίνωση, την κάθαρση, την εξισορρόπηση και την ενδυνάμωση της ενέργειάς τους σε όλα τα επίπεδα και στην επίτευξη στόχων όπως η γαλήνη, η αγάπη, η χαρά, η ενεργειακή εξύψωση, η καλοτυχία, η αφθονία, η υλοποίηση στόχων, η πνευματική ατμόσφαιρα, η προστασία, η στήριξη και η ζωτικότητα.

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 85 ευρώ και ο χώρος το Glorious Cycles & Bien Vivre στη Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό.

Για το Facebook event ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιατί μια επιστημονική μελέτη του 1960 όρισε ως «Ημέρα της Κρίσεως» τη 13η Νοεμβρίου 2026;

Article featured image

Ένα διάσημο συστατικό της ζαχαροπλαστικής μπορεί να συμβάλει στην επούλωση χρόνιων πληγών

Article featured image

Γιατί οι μεγαλόσωμοι σκύλοι ζουν λιγότερο από τους μικρόσωμους;