ΚΕΠ, υπεραγορά και κλινική στο MYMALL Limassol

Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, ιδιωτική κλινική και αλυσίδα υπεραγορών ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το MY MALL Limassol.

 


Article featured image
Article featured image

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού προσέλκυσε κατά το 2014 τέσσερα εκατομμύρια επισκέπτες ενώ το 2015 η τάση των πρώτων έξι μηνών δείχνει αύξηση της τάξεως του 5%.

Όπως γράφει το In Business News, το εμπορικό κέντρο συνεχίζει να αναπτύσσεται με την εισαγωγή νέων καταστημάτων και σύμφωνα με τον Yoram Kedem, γενικό διευθυντή του MYMALL, η διοίκηση μελετά το ενδεχόμενο φιλοξενίας αλυσίδας υπεραγορών, κυβερνητικών υπηρεσιών, όπως το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη και ενδεχομένως μιας ιδιωτικής κλινικής.

Σημειώνεται ότι στο MYMALL κυριαρχεί η μόδα και κυρίως ο ρουχισμός, που αποτελεί το 45%, περίπου, των μονάδων και είναι πάντα η πιο σημαντική κατηγορία.

Τα αξεσουάρ και οι τσάντες αποτελούν το 15%, η υπόδηση το 10% και τέλος οι κατηγορίες ομορφιά και φροντίδα, αθλήματα και εξωτερικός εξοπλισμός, lifestyle και ηλεκτρονικά, παιδικά ρούχα και παιχνίδια το υπόλοιπο 30%. 

Ο κ. Kedem πιστεύει ότι η αγορά της Κύπρου υπολείπεται εμπορικών κατηγοριών, όπως η επιλεγμένη ανδρική μόδα, τα υψηλής ποιότητας εσώρουχα, αξεσουάρ και βρεφικά είδη, ενώ σε άλλους τομείς, όπως η γυναικεία μόδα, ο ανταγωνισμός είναι υψηλός.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ