Πού βρίσκονται οι ιδιοκτήτες του Fysco;

Το πρωτοποριακό Fysco Project επιστρέφει δυναμικά με μια νέα καμπάνια, με βασικό σκοπό να εντοπιστούν και να επικοινωνήσουν με την ομάδα οι ιδιοκτήτες των εγκαταλελειμμένων καταστημάτων.

 


Article featured image
Article featured image

Υπενθυμίζεται πως οι προσπάθειες της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας για το ιστορικό κτίριο της Λεμεσού ενισχύθηκαν από τα έσοδα της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που είχε γίνει τα περασμένα Χριστούγεννα. 

Από τον Δεκέμβριο και μέχρι σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη έρευνα για να βρεθούν τα στοιχεία των ιδιοκτητών των καταστημάτων.  Σημειώνεται πως το εκτιμητικό γραφείο «Αντώνης Λοΐζου & Συνεργάτες» έχει ολοκληρώσει και παραδώσει στην ομάδα την εκτίμηση των εγκαταλελειμμένων καταστημάτων. 

Όπως μας πληροφορεί η ομάδα, οι 97 μέρες της νέας καμπάνιας συμβολίζουν τους 97 υπό αναζήτηση ιδιοκτήτες.

Παράλληλα, από τις 15 Σεπτεμβρίου και για 97 ημέρες, η ομάδα καλεί τους κατοίκους της Λεμεσού να βγουν στις ταράτσες και τα μπαλκόνια τους, να φωτογραφίσουν το Fysco Lotus Plaza και να στέλνουν τη φωτογραφία στο fyscoproject@gmail.com.

Κάθε μέρα θα ανεβαίνει στον λογαριασμό της πρωτοβουλίας στο Facebook μία φωτογραφία και οι 97 που θα επιλεγούν, θα παρουσιαστούν σε μια έκθεση φωτογραφίας με την ονομασία #97FyscoDays που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2016.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ