Στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος η Infoscreen

Η κυπριακή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού InfoScreen ανακοινώνει την ενσωμάτωση της καινούριας λειτουργίας KYC/AML Compliance στο υφιστάμενο και πολύ πετυχημένο λογισμικό της, Quorum, το οποίο αποτελεί και το κύριο προϊόν της εταιρείας.

 


Η λειτουργία KYC/AML Compliance προσφέρει στους χρήστες του Quorum - Δικηγορικά και Ελεγκτικά Γραφεία και Υπηρεσίες Θεματοφυλακής, την αναγκαία υποδομή για αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων και συμμόρφωση με τις απαιτήσεις που τέθηκαν από τις Ρυθμιστικές Αρχές για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Το Quorum είναι ένα λογισμικό που προσφέρει λύσεις εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης και χρησιμοποιείται σε 25 χώρες της Αμερικής, Ασίας, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Το Quorum καλύπτει το πλήρες φάσμα των λειτουργιών της παροχής υπηρεσιών. Μέσω του Quorum, oι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε νομική οντότητα πελατών και επαφών, τα αρχεία και τη ροή εργασιών και να κάνουν έλεγχο διαδικασιών με εκθέσεις προόδου.

To Quorum επίσης παρέχει λειτουργίες αποθήκευσης και οργάνωσης νομικών και άλλων εγγράφων αλλά και διαχείρισης όλων των οικονομικών εργασιών, με δυνατότητα διασύνδεσης με λογιστικά και άλλα προγράμματα. Για την ανάπτυξη της λειτουργίας KYC/AML Compliance, η InfoScreen, στηριζόμενη στη γνώση και την εμπειρία της, προέβη σε έρευνες και δοκιμές προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της να εναρμονιστούν με τη νέα ρύθμιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η λειτουργία KYC/AML Compliance προσφέρει μια επαναστατική και φιλική προς τον χρήστη λειτουργία η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών και τους βοηθά να εκτελούν καθημερινές εργασίες, που κάποτε εκτελούνταν στο χέρι, με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η λειτουργία επιτρέπει στους Υπεύθυνους Συμμόρφωσης να πραγματοποιούν διεξοδικό έλεγχο επαφών και πελατών, να είναι συνεχώς ενημερωμένοι για τις αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παρούσα κατάστασή τους, να δημιουργούν εξατομικευμένες λίστες και άλλα πολλά.

Σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρία, Τόνυ Έλληνα, «η λειτουργία KYC/AML του Quorum είναι ειδικά σχεδιασμένη όχι μόνο για να απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες των πελατών μας αλλά και για να μειώνει αισθητά τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθούν. Η InfoScreen, με 20 χρόνια εμπειρία, παρουσία σε 25 χώρες και 70% μερίδιο αγοράς στην Κύπρο, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να αναβαθμίζει το προϊόν της προκειμένου να καλύπτει τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της. Το πάθος, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας της InfoScreen είναι αυτά που βοηθούν την εταιρεία να διατηρήσει τον πρωταρχικό της ρόλο στην αγορά και είμαι σίγουρος πως το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ