2000 δωρεάν εισιτήρια για τα Flying Superkids σε Λευκωσία και Λεμεσό

Τα περισσότερα παιδάκια εύχονται να μπορούσαν να πετάξουν. 

 


Article featured image
Article featured image

Παρόλο που καλό θα ήταν να τα κρατήσουμε ... προσγειωμένα αναφορικά με αυτή τους την επιθυμία, η παράσταση των Ιπτάμενων Παιδιών θα μας έκανε μάλλον να δούμε αυτές τις πτήσεις αλλιώς.

Τα 29 παιδιά-θαύματα από τη Δανία έρχονται στην Κύπρο στις 16 και 17 Ιανουαρίου, μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Andrey & Julia Dashin’s Foundation και μας υπόσχονται ένα θέαμα ασυνήθιστο και συναρπαστικό.

 

Πρόκειται για παιδιά που προπονούνται σχεδόν οκτώ ώρες τη βδομάδα, από πέντε χρονών στη γυμναστική, τα ακροβατικά, το τραγούδι και τον χορό, και συμπληρώνουν μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας στο σπίτι κάθε μέρα. Παρακολουθούν κανονικά μαθήματα στο σχολείο και όταν είναι σε περιοδεία συνοδεύονται από εκπαιδευτικό που τους κρατά σε επαφή με τα μαθήματά τους.

 

Η μικρότερη είναι 8 ετών και ταξιδεύει από τη Δανία χωρίς τους γονείς της. Η μεγαλύτερη είναι 20 ετών.

 

O Oliver Thien Trinh, 13 ετών, εντάχθηκε στην ομάδα το 2009. Η μεγαλύτερη του αδελφή ήταν επίσης στην ομάδα πριν από αυτόν για πολλά χρόνια. Ο Oliver μας μίλησε για την παράσταση που θα παρακολουθήσουμε σε λίγες μέρες. «Λατρεύω τα ακροβατικά στην πίστα, και ειδικά ένα διπλό άλμα στο τέλος! Γενικά πιστεύω ότι τα πολλά και διαφορετικά ακροβατικά είναι το καλύτερο κομμάτι της παράστασης. Ως Flying Superkid νιώθω πολύ τυχερός γιατί κάνω κάτι που θεωρώ διασκεδαστικό και παράλληλα γυμνάζομαι» μας δηλώνει ο Oliver.

 

 

Η Olivia Meyer Johnsen, 10 ετών, είναι καινούρια στην ομάδα. Έγινε Superkid το 2014 και μιλά με ενθουσιασμό για την καινούρια της ζωή: «Είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι στην σκηνή και να δίνεις παράσταση. Το νούμερο όπου κάνουμε κατακόρυφο στην πυραμίδα είναι το καλύτερο κομμάτι της παράστασης κατά την άποψή μου! Έχουμε και ένα νούμερο όπου κάνουμε άλματα πάνω από ένα πιάνο, επίσης πολύ διασκεδαστικό. Μ’ αρέσει φυσικά η γυμναστική, αλλά το καλύτερο κομμάτι είναι οι φίλοι που έχω εδώ. Αν είσαι λυπημένος για κάτι, απλά πας σε ένα από τα 25 Superkids, και γίνεσαι χαρούμενος πάλι».

Για δύο συνεχόμενες ώρες 29 υπέροχα μικρά παιδιά-θαύματα θα χαρίσουν σε μικρούς και μεγάλους έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολύ κέφι, ζωντάνια, ρυθμό, εντυπωσιακά ακροβατικά, χορό και τραγούδια. Θα πετούν έξι μέτρα ψηλά στον αέρα, κάνοντας άλματα ο ένας πάνω από τον άλλο, θα εκτελούν γυμναστικά κόλπα και ακροβατικά υπό τους ήχους κεφάτης μουσικής και τραγουδιών, σε άψογο συγχρονισμό και συντονισμό.

 

 

Να τονιστεί πως οι παραστάσεις των Ιπτάμενων Παιδιών στην Κύπρο έχουν και φιλανθρωπική πλευρά, καθώς το Andrey & Julia Dashin’s Foundation θα προσφέρει σχεδόν δύο χιλιάδες (2000) εισιτήρια σε άπορες οικογένειες, σε συνεργασία με το Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Μιλώντας γι’ αυτή τη γενναιόδωρη χειρονομία, η Julia Dashina, εκ των ιδρυτών του Andrey & Julia Dashin’s Foundation, δήλωνει: «Κι εγώ και ο σύζυγός μου νιώθουμε πολύ περήφανοι που είμαστε σε θέση να φέρουμε στην Κύπρο ένα σόου διεθνών προδιαγραφών από μοντέρνα παιδιά με τρομερό ταλέντο. Περισσότερο όμως χαιρόμαστε που το Ίδρυμά μας θα δώσει την ευκαιρία σε χίλια παιδιά, που προέρχονται από οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τέτοιες ευκαιρίες, να παρακολουθήσουν την παράσταση και να αντλήσουν έμπνευση και δύναμη από αυτή».

 

 

Οι παραστάσεις των Ιπτάμενων Παιδιών θα δοθούν στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στη Λευκωσία και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ