Έρχεται Κύπρο για συναυλίες ο Αλκίνοος [ίσως και η Χάρις Αλεξίου]

Για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη οι ημερομηνίες είναι επιβεβαιωμένες, ενώ για την Χάρις Αλεξίου ο διοργανωτής είναι -όπως μαθαίνουμε- πάρα πολύ κοντά στη συμφωνία.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στο Θέατρο Ριάλτο της Λεμεσού, το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου (Τετάρτη & Πέμπτη), αλλά και στο λευκωσιάτικο Down Town την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την παράσταση «Μικρή Βαλίτσα».

Ένα ταξίδι που ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με τους μουσικούς συνοδοιπόρους το ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, παίρνοντας τη μικρή βαλίτσα του πέρα από τα ελληνικά σύνορα και αφιερώνοντας το ομώνυμο άλμπουμ «σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν».

Μαζί με τους Γιώργο Καλούδη (τσέλο, λύρα), Μανόλη Πάππο (μπουζούκι, λαούτο), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα) και Δημήτρη Τσεκούρα (κοντραμπάσο) τους απολαύσαμε στην Κύπρο το καλοκαίρι, σε ανοικτά αμφιθέατρα, ενώ τώρα έρχονται ξανά για 3 εμφανίσεις σε κλειστούς χώρους.

Σε ότι αφορά στην Χάρις Αλεξίου, η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα έρθει στο νησί εκτός απροόπτου στα μέσα Ιανουαρίου, σε μια περίοδο μάλιστα που τη διακατέχει εξομολογητική διάθεση, αφού ως γνωστό βγαίνει στη σκηνή του θεάτρου, στο πλαίσιο της παράστασης «Χειρόγραφο» (που παρουσιάζεται στην Αθήνα) και διηγείται-τραγουδάει στιγμές από την ζωή της.

Ευχόμαστε μέσα στις επόμενες μερικές μέρες να επιβεβαιωθεί και η Αλεξίου!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ