Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου φωτογραφίζουμε τον Ακάμα

Πάμε να φωτογραφίσουμε τον Ακάμα και τη δυτική ακτή του νησιού, παρέα με τον φωτογράφο Silvio Rusmigo.

 


Συγκεκριμένα, το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει τριήμερες φωτογραφικές εξορμήσεις στην κυπριακή ύπαιθρο με τον φωτογράφο Silvio Rusmigo.

Η εκπαιδευτική́ και ψυχαγωγική́ φωτοπεριπλάνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να επισκεφθείτε ανεξερεύνητες περιοχές της Κύπρου και να φωτογραφήσετε υπό́ τη συνεχή́ επίβλεψη του επαγγελματία φωτογράφου Silvio Rusmigo.

Οι εξορμήσεις θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας στη φωτογραφία, αλλά́ και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άτομα που έχουν κοινά́ ενδιαφέροντα.

Η πρώτη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Ακάμα και τη δυτική ακτή της Κύπρου το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα διαμείνουν στο χωριό Δρούσεια, σε αγροτουριστικό κατάλυμα.

Ανάμεσα στα σημεία ενδιαφέροντος είναι το φαράγγι του Άβακα, οι θαλασσινές σπηλιές της Πέγειας, οι Αετόπετρες του Ακάμα και οι εκπληκτικές θέες του Ακρωτηρίου Αρναούτη.

 Επόμενες Προγραμματισμένες Εξορμήσεις:

25 - 27 Νοεμβρίου: Περιοχή Πιτσιλιάς (Διαμονή στο χωριό Ασκάς)

9 - 11 Δεκεμβρίου: Κοιλάδα Μαραθάσας (Διαμονή στο χωριό Τρεις Ελιές)

 Τα εργαστήρια φωτογραφίας πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και απευθύνονται σε άτομα όλων των επιπέδων.

Η εκδρομή περιλαμβάνει πρακτικά εργαστήρια φωτογραφίας στην ύπαιθρο, συζητήσεις και κριτική́ για τις φωτογραφίες, διαμονή́, διακίνηση και φαγητό́.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε πετρόκτιστα, παραδοσιακά κτίσματα, θα απολαύσουν ντόπιο κυπριακό́ φαγητό́ και θα ανακαλύψουν ξανά́ την κυπριακή́ ύπαιθρο, τους ανθρώπους και τη φύση της.

Για κράτηση: [email protected], 25354810

 Λίγα λόγια για το φωτογράφο

Ο Silvio Augusto Rusmigo είναι  επαγγελματίας φωτογράφος του οποίου η δουλειά επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν τη φύση και την ύπαιθρο. Η δουλειά του Silvio έχει στόχο να επικοινωνήσει τη σημασία της εξερεύνησης πτυχών του περιβάλλοντά μας χώρου, τις οποίες συχνά αφήνουμε ξεχασμένες ή παρεμελημένες.

Facebook: 6x6 Centre for Photography

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ