Δοκιμάζουμε κρασιά από κορυφαία κυπριακά οινοποιεία στον Πολύστυπο

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην περσινή αντίστοιχη εκδήλωση στον Πολύστυπο έχουν να θυμούνται (όσοι τουλάχιστον κατάφεραν να παραμείνουν νηφάλιοι μετά τα πολλά κρασιά και τις ζιβανίες) μια εξαιρετικά όμορφη εμπειρία.

 


Στο πλαίσιο της όμορφης γιορτής του τρύγου που διοργανώνει ο Πολύστυπος, με τίτλο «Μαδαρή, Μάνα Γη» (διάβασε σχετικά εδώ για τη φετινή διοργάνωση), οι διοργανωτές προσκάλεσαν στο χωριό αρκετά από τα πολύ καλά οινοποιεία του νησιού, τα οποία εννοείται πως αποδέχτηκαν για μια εκδρομή σε ένα από τα πιο ψηλά και πράσινα χωριά της Πιτσιλιάς.

Φέτος, εκεί με τα κρασιά τους θα βρίσκονται οι οινοποιοί από το Οινοποιείο Κυπερούντας, το Οινοποιείο Εκφράσεις Βασιλειάδη (Χανδριά), το Οινοποιείο Αγία Μαύρη (Κοιλάνι), το Οινοποιείο Μακκάς (Στατός-Άγιος Φώτιος), το Οινοποιείο Άης Αμπέλης (Κλήρου), το Βασιλικόν Οινοποιείον Κάθηκα αλλά και το Οινοποιείο Βουνί Παναγιάς.

Οπότε, πέραν από ζεστό παλουζέ και φρέσκια ζιβανία, όσοι βρεθείτε στον Πολύστυπο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά κρασιά όλων των πιο πάνω οινοποιείων.

 Στον χώρο θα φτιάχνονται επίσης δροσιστικά cocktails, ενώ εκτός από τα σπιτικά σιρόπια και εκχυλίσματα θα υπάρχουν τα premium σιρόπια ΜΟΝΙΝ, προσφορά της Εταιρείας Α.Σ. Ξιναρής & Υιοί Λτδ.

 


Σχετικα

«Πάρε το ποδήλατο» μας παροτρύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού με μία άκρως παραστατική φωτογραφία

Ο Sin Boy είναι πρώτος στα (κυπριακά) trend του Pornhub

Αν είσαι νέος και χωρίς πολλά λεφτά, αυτές είναι οι πόλεις που πρέπει να μετακομίσεις

«Win - Win Situation» στην αυλή του Πολιτιστικού

Το μπέρδεμα που δημιούργησε η ανακοίνωση για το «Σχέσιο Εγκατάστασης Νεαρών Ζευγαριών στα Κατεχόμενα»

Πότε αναμένεται το πόρισμα για τις παραλείψεις στην υπόθεση Μεταξά