Ετοιμάσου για το πιο τρομακτικό Halloween πανηγύρι στην Κύπρο

Trick or Treat; Εσύ πόσο φοβάσαι τα φαντάσματα του Halloween;

 


Article featured image
Article featured image

Αυτό τον Οκτώβριο ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, που θα σε τρομάξει, θα σε εντυπωσιάσει και σίγουρα θα σε μαγέψει. Το πρώτο Halloween October Fair στην Κύπρο, είναι γεγονός και επιβάλλεται να ζήσεις αυτή την εμπειρία, είτε είσαι 8 είτε είσαι 108.

Κολοκύθες για σκάλισμα, μάγοι, πειράματα, ζαχαροτεχνίες και χειροτεχνίες, ζούγκλα με ταραντούλες και ερπετά, «Halloween μεταμορφώσεις», τσουλήθρα 15 μέτρων από σανό και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια όπως τουρτοπόλεμος, σαΐτες, τροχός της τύχης, θεαματικές παραστάσεις που θα σας μαγέψουν, ένα Στοιχειωμένο Σπίτι κατευθείαν από Αμερική (κατάλληλο μόνο για άτομα άνω των 14 ετών), Puzzle Break Εscape Rooms για τους τολμηρούς, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (Virtual Reality) και άλλα πολλά.

Το «The October Fair», θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Λεμεσό και θα έχει διάρκεια 4 ημέρες, από τις 27 μέχρι τις 30 Οκτωβρίου.

 



Η είσοδος θα είναι €5 και δωρεάν για παιδιά κάτω των 12, ενώ οι δραστηριότητες, ξεκινούν από €1. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής, στην Ειδική Σχολή «Αποστόλου Λουκά» και στο Ταμείο Ημέρας Αγάπης Παιδιού.



Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 17:00 – 00:00

Παρασκευή & Σάββατο 11:00 – 00:00

Κυριακή 11:00 – 22:00

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ