Με μουστάκια όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου [εικόνες]

Οι διεθνείς μας συμμετέχουν στο Movember Cyprus.

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο του MOVEMBER CYPRUS 2016, η ΚΕΟ ως επίσημος συνδιοργανωτής της φιλανθρωπικής αυτής κίνησης, επιστρατεύει τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ανδρών Κύπρου στον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη.

Σε ένα διάλλειμα από τις προπονήσεις, πριν την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ, οι παίχτες του εθνικού μας συγκροτήματος φόρεσαν τα μουστάκια τους και ένωσαν τη φωνή τους με αυτή του χορηγού τους, μπύρας ΚΕΟ, στέλνοντας το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το πρόσωπο του ανδρικού καρκίνου.

Η φωτογράφιση έγινε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα αφού η ΚΟΠ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της ΚΕΟ, βοηθώντας και αυτοί με τον τρόπο τους την ενημέρωση του κοινού για το MOVEMBER.

Η εκστρατεία που διαρκεί ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση, στήριξη και συλλογή χρημάτων έτσι ώστε οι άντρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων αλλά και να παραμείνουν ψυχικά υγιείς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εκδηλώσεων, στην σελίδα του MOVEMBER Cyprus στο Facebook.

 Η Εθνική Ανδρών με τα μουστάκια του MOVEMBER CYPRUSΓρηγόρης Κάστανος, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεόφυτος ΜιχαήλΧαράλαμπος Κυριάκου, Νέστωρας Μιτήδης, Ανδρέας ΜακρήςVincent Laban, Βαλεντίνος Σιέλης, Γιώργος Εφραίμ, Μάριος ΣτυλιανούΑνδρέας Αβραάμ, Κωνσταντίνος Παναγή, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Κωστάκης ΑρτυματάςΚωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Μάριος Νικολάου, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος ΣωτηρίουΑντώνης ΓιωργαλλίδηςΓρηγόρης Κάστανός, Dossa Junior, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Πιέρος Σωτηρίου, Δημήτρης ΧριστοφήΜάριος Νικολάου, Νεχτάριος Αλεξάνδρου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ