Ένα Φεστιβάλ Ευεξίας στη Λευκωσία

Επιλέξτε να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας για το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου.

 


Article featured image
Article featured image

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και ελάτε να μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά και τον τρόπο ζωής σας αποκτώντας μια στάση πιο κοντά στην ευεξία!

Δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν μέχρι 28/11.  Όλες οι δραστηριότητες είναι βιωματικές και προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ!

Δηλώστε συμμετοχή / Register here: https://goo.gl/forms/hAIm4y6JJek0pWZp2Αναλυτικό Πρόγραμμα:Σάββατο - 3/12 στο «Επι σκηνής» στην Αγλαντζιά

11.00-13.00 «10λεπτα σούπερ γεύματα!» με τη Ζωή Καβαλτζή

Ποιος είπε ότι για να φάτε υγιεινά πρέπει να μαγειρεύετε με τις ώρες; Στο εργαστήρι «10λεπτα σούπερ γεύματα!» θα αποδείξετε στον εαυτό σας ότι το θέμα της υγιεινής διατροφής είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι φαντάζεστε! Ελάτε να ανακαλύψουμε τι μπορεί να φτιάξει κανείς στην κουζίνα του σε 10 λεπτά!

15.00-16.00 «Χοροθεραπεία» με την Άννα Φινέσσι

Μέσα από τη μουσική και την κίνηση, μπαίνουμε σε μια δημιουργική διαδικασία η οποία μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα μέσα στο σώμα, τη ψυχή και το μυαλό μας. Δε χρειάζεται να είσαι χορευτής ή να έχεις χορευτικές ικανότητες, απλά χρειάζεται να είσαι ο εαυτός σου. «Όταν αρχίζουμε να μετατρέπουμε το ‘δεν μπορώ’ σε ‘μπορώ’, μέσα από το δικό μας ρυθμό, τότε είναι που συμβαίνει η αλλαγή, και ο χορός γίνεται θεραπεία. Γιατί είναι θεραπεία; Επειδή λέω ‘έχω την ευκαιρία να νιώθω καλύτερα’.» (Maria Fux, ιδρύτρια της μεθόδου χοροθεραπείας)

16.30-18.00 «Γιόγκα για ευεξία» με τον Χαράλαμπο Παφίτη

Τα οφέλη της γιόγκα είναι γνωστά πλέον! Το συγκεκριμένο μάθημα γιόγκα είναι ευεργετικό διότι συνδυάζει ασκήσεις με την πνευματική συγκέντρωση και ηρεμία. Τρία πράγματα αλληλένδετα που συνδέονται άμεσα με την ευεξία μας. Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους, ακόμα και άτομα που δεν έχουν ξανακάνει γιόγκα ποτέ! Φέρτε μαζί σας ένα χαλάκι γιόγκα (αν έχετε) και μια κουβερτούλα.Κυριακή - 4/12 στο γραφείο του YEU 

11.00-13.30 «Ανάλαβε πρωτοβουλία για την ευεξία σου» με την Ελένη Μιχαήλ

Η ευεξία σου είναι δική σου υπόθεση. Πάρε τη λοιπόν στα χέρια σου! Έλα να γνωρίσεις τα βήματα για υιοθετήσεις μια θετικότερη στάση ζωής και να φτάσεις στην ευεξία.

15.00-16.00 «Προετοιμασία καλλυντικών με φυσικά προϊόντα» με την Παυλίνα Πλάτωνος

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι περιέχει η κρέμα ημέρας προσώπου που βάζετε καθημερινά; Η φύση μας δίνει ό,τι χρειαζόμαστε για να είμαστε υγιείς, έτσι και εμείς μαθαίνουμε πως μπορούμε να προσέχουμε τους εαυτούς μας μακριά από χημικά. Μαζί θα ετοιμάσουμε κηραλοιφές για περιποίηση του δέρματός μας και αποσμητικά. Τι να φέρετε μαζί σας; 1-2 μικρά άδεια μπουκαλάκια μεγέθους περίπου 40ml (είμαστε φανατικοί οπαδοί της επαναχρησιμοποίησης, οπότε προτιμήστε να φέρετε μαζί σας μπουκαλάκια που ήδη έχετε στο σπίτι).

16.30-18.00 «Μαθαίνουμε να διαλογιζόμαστε» με τον Χαράλαμπο Παφίτη

Μάθε πώς μπορείς να εφαρμόσεις τον διαλογισμό μέσα στην καθημερινότητά σου χρησιμοποιώντας εύκολες τεχνικές. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να χαλαρώνεις από αυτά που σου προκαλούν στρες και επομένως θα έχεις καλύτερη υγεία. Φέρε μαζί σου ένα μαξιλαράκι ή μια κουβερτούλα.Γραφείο YEU:

27, Ezekia Papaioannou, 1075 Λευκωσία, info@yeucyprus.org

99 573646Χώρος «Επί σκηνής»:

Γρηγορίου Λαμπράκη 13, Αγλαντζιά 2108, Λευκωσία


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ