«ταξιδεύοντας» στον κόσμο με πενήντα old fashion φωτογραφίες

Στην πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «ταξιδεύοντας», ο Πόλυς Πουλχέριος αποτυπώνει στο φακό του απλές καθημερινές στιγμές με ένα δικό του τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Εκφραστικά πορτρέτα, στιγμές διασκέδασης, νεκρή φύση, με ιδιαίτερη έμφαση σε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες τις οποίες καταφέρνει να μεταμορφώσει σε φωτογραφικούς πίνακες.

Τα τοπία του, σε ασπρόμαυρο και έγχρωμο, αποπνέουν μια μοναδική ηρεμία, αντιπροσωπεύοντας τη δική του προσωπική άποψη για τη ζωή.

Φωτογραφικές δημιουργίες από μια σειρά ταξιδιών και φωτογραφικών περιπλανήσεων στην Κύπρο και το εξωτερικό, με όλες τις λήψεις να γίνονται με το «παλιακό» φιλμ. 

Εγκαίνια: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 19:00μ.μ., Κέντρο Φωτογραφίας 6x6

Διάρκεια Έκθεσης: 18 - 28 Νοεμβρίου 2016

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης: Δευτέρα - Σάββατο 10:00 - 13:00 & 15:00 - 19:00, Κυριακή 16:00 – 19:00 

 

Λίγα λόγια για τον φωτογράφο


Γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1959 και σπούδασε Οικονομικά στο Λονδίνο και Ασφαλιστικά στο Κεντ. Εργάστηκε στον ασφαλιστικό τομέα μέχρι το 1997 και, ακολούθως, αποφάσισε να στραφεί προς τη Φωτογραφία. Παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφικής τεχνικής στο London College of Printing όπως και σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Από το 2000 μέχρι το 2012 ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη φωτογραφία και στη συνέχεια επέστρεψε στην ασφαλιστική βιομηχανία. Έλαβε μέρος σε ομαδικές εκθέσεις στο Λονδίνο, Αθήνα, Πράγα και Κύπρο. Είναι ιδρυτικό μέλος της «Φωτοδού».


 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ